Pieter Dekkers toont de werking van de elektrische plug-in.
Pieter Dekkers toont de werking van de elektrische plug-in. Foto:

De beste occasions van alle merken vind je bij Zeeuw & Zeeuw

WATERINGEN – Bij Nissan-dealer Zeeuw & Zeeuw kunt u niet alleen terecht voor alle nieuwe modellen van het merk Nissan. Verspreid over de twee vestigingen staan ook nog eens honderd occasions opgesteld. Aan de 's-Gravenzandseweg 14 in Wateringen en in de Platinastraat 47 in Zoetermeer. Hier zijn occasions aanwezig in alle segmenten en prijsklassen. "De prijzen beginnen bij 4.000 euro", zegt vestigingsmanager Pieter Dekkers. "Alle prijzen zijn rijklaar en daarmee wordt dan ook echt rijklaar bedoeld."
De occasion van uw keuze wordt afgeleverd met onderhoudsbeurt volgens het fabrieksschema, een nieuwe APK en zes maanden BOVAG garantie. "En als het gaat om een Nissan, dan is die garantieperiode eventueel uit te breiden tot een langere periode. En niet te vergeten heeft de occasion die u koopt een volle brandstoftank. Maar zoals gezegd, zijn hier niet alleen Nissan-occasions te koop, maar occasions van echt alle denkbare andere merken." Helemaal in het middelpunt van de belangstelling staat momenteel de Nissan Leaf. Een auto uit 2015, die volledig elektrisch is. Op de teller staan pas 48.000 kilometers. De auto is wit metallic en full option uitgerust. Aan de auto hangt het prijskaartje van 20.945 euro en hij wordt zoals elke occasion helemaal rijklaar afgeleverd. "De occasions krijgen we in de eerste plaats binnen via inruil", zegt Dekkers. "Men koopt hier een nieuwe auto en ruilt meteen zijn oude auto in. Maar we kopen ook zelf occasions actief bij."
Bij Zeeuw & Zeeuw staan altijd zogenaamde dealeroccasions. Dit betekent dat de auto's een normaal verleden hebben, alleen schadevrije jaren achter de rug hebben en een kilometerstand die in orde is. "Auto's die altijd op tijd en op het juiste moment onderhouden zijn", verklaart Dekkers. Kom het aanbod bekijken in de showrooms van Zeeuw & Zeeuw in Wateringen en Zoetermeer, telefoon respectievelijk (0174) 63 80 60 en (079) 750 50 25. Internet: www.zeeuwenzeeuw.nl.