De verkoopadviseurs Wouter de Vos (links) en Remco Dam kunnen u alles vertellen over de vernieuwde Suzuki Swift. (foto's: Martijn Linthorst)
De verkoopadviseurs Wouter de Vos (links) en Remco Dam kunnen u alles vertellen over de vernieuwde Suzuki Swift. (foto's: Martijn Linthorst) Foto:

Actieperiode met Rhino-uitvoeringen en de Swift bij Suzuki Kees Balvert

YPENBURG – Bij Suzuki Kees Balvert is per 1 mei een geweldige actieperiode begonnen. Een actieperiode met speciale Rhino-uitvoeringen van de Suzuki-modellen Celerio, Ignis, Baleno, Jimmy, Vitara en S-Cross.

De Rhino-uitvoeringen voorzien in een uitgebreid accessoirepakket. De waarde hiervan kan oplopen tot 1.800 euro. "Je koopt in de actieperiode dus een auto met een heleboel extra accessoires voor een kleine meerprijs", zegt verkoopadviseur Wouter de Vos. "Het is echt de moeite waard om je eens te laten informeren over deze Rhino-uitvoeringen."
Behalve deze uitgebreide accessoiremogelijkheden, geldt er in deze actieperiode ook nog eens inruilvoordeel op alle genoemde modellen. "Koop je één van deze modellen en ruil je de huidige auto in, dan kan het inruilvoordeel ook nog eens oplopen tot 1.500 euro. Echt het overwegen waard dus."

Vernieuwde Swift
Het nieuws dat al het voorgaande misschien wel een beetje overschaduwt, is de komst van de volledig vernieuwde Suzuki Swift in de showroom van Suzuki Kees Balvert. De nieuw vormgegeven Swift heeft wat rondere vormen. Voor 15.499 euro krijgt u de Swift helemaal rijklaar mee naar huis. Suzuki heeft de nieuwe Swift standaard uitgerust met airconditioning, een radio/CD-/MP3-speler met Bluetooth, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en elektrisch bedienbare ramen vóór. En voor dat extra sportieve gevoel tijdens het rijden is ook een met leder bekleed stuurwiel standaard. De buitenspiegels en bumpers zijn in de kleur van de carrosserie gespoten. "We nodigen iedereen dus uit om eens langs te komen", zegt De Vos. "Of het nu voor de vernieuwde Swift is, of voor onze prachtige Rhino-uitvoeringen met veel voordeel! De situatie is hier altijd win-win!"


Suzuki Kees Balvert
Pr. Alexialaan 36
2496 XA Den Haag
(070) 309 89 50
www.suzuki.nl/
kees-balvert-den-haag