De agenda van Lijm & Cultuur staat weer vol leuke activiteiten.
De agenda van Lijm & Cultuur staat weer vol leuke activiteiten. Foto:

Volop activiteiten bij Lijm & Cultuur

Het is druk bij Lijm & Cultuur. Dagelijks zijn er uiteenlopende activiteiten variërend van vergaderingen, cursussen, lunches, congressen, wetenschapsdagen en feestjes.

Toch is niet alles even zichtbaar, want een groot deel van de evenementen hebben een besloten karakter. Op de agenda van Lijm & Cultuur zie je echter alle openbare activiteiten. Raadpleeg hem regelmatig, want soms vinden we ineens een pareltje!

Van Rrrollend tot OHM
Zomaar een greep uit de agenda. Als u dit leest is foodtruck festival Rrrollend volop bezig. Dit hele weekend kun je er terecht.
Komende zaterdag viert Proteus Eretes haar veertiende lustrum met het onvergetelijke Resonant Festival.
Een week later viert De Delftse Big Band 'Let's Swing' zijn 20-jarig bestaan. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei is er een avondvullende theatervoorstelling samen met Theatergroep Spot en met speciale unieke arrangementen rondom het thema Liefde. Koop snel je kaarten! En ook dit jaar is de finish van de OC&C Ringvaart Regatta bij Lijm en Cultuur. Kom op woensdag 7 juni de prestaties van de roeiers vieren. Daags erna is alweer de vijfde editie van het OHM festival. En zo gaat het door.

Experiment Delft
Onze lunchroom Experiment Delft is al die tijd een heerlijk ankerpunt en de rust in de branding. Het is alle werkdagen open van 10 uur tot 17 uur. Wil je met een groep wat langer blijven voor een borrel of diner? Neem dan contact met ons op via 015 262 94 00 of, info@lijmencultuur.nl.
Dus… Bekijk regelmatig de actuele agenda van Lijm & Cultuur op www.lijmencultuur.nl. Je vindt er alle bijzonderheden en de links naar de vele evenementen.