Wim de Leeuw, André Quist en Jesse Lamers (v.l.n.r.) van Snackbar De Snek.
Wim de Leeuw, André Quist en Jesse Lamers (v.l.n.r.) van Snackbar De Snek. Foto:

Friet van De Snek: goedgekeurd door kenners

Snackbar De Snek wordt sinds vorig jaar gerund door Wim de Leeuw en Jesse Lamers, twee jonge enthousiaste ondernemers. En met succes. Hun altijd verse patat werd in de AD Friettest onlangs beloond met het rapportcijfer 8.

"We werken dagelijks met veel plezier in De Snek", vertelt Wim de Leeuw. "We focussen hier op kwaliteit", legt hij uit. "Onze producten moeten van de beste kwaliteit zijn. Daarom laten we dagelijks verse friet bezorgen. Verser dan bij ons kun je het niet krijgen. Verder vinden we het belangrijk dat onze zaak heel hygiënisch en opgeruimd is. Bovendien hechten we veel waarde aan de snelheid. Hoe druk het ook is, klanten moeten altijd binnen maximaal acht minuten hun bestelling krijgen." Ook het sociale aspect is bij De Snek niet onbelangrijk, dat blijkt als we op bezoek zijn. Iedere voorbijganger wordt vriendelijke begroet. Met klanten wordt een praatje gemaakt. "Veel mensen waarderen dat", zegt Wim de Leeuw.
Het testpanel van het AD kon De Snek überhaupt wel waarderen. Met het cijfer 8 scoorde deze Delftse snackbar aan de Bieslandsekade uitstekend. "Supermooi", vindt Wim. "We zijn er enorm trots op. We wisten zelf natuurlijk al dat onze friet goed is, maar nu kon heel Nederland het lezen."
Ook eens proeven? De Snek is zeven dagen per week geopend van 14.30 uur tot 20.30 uur, op vrijdag vanaf 12.00 uur.
Liever laten bezorgen? Ook dat kan, al geldt hiervoor een maximumafstand van 3 kilometer. Meer info: www.desnek.nl of facebook.com/desnek.