Reinier Kielema met een elektrische fiets van het nieuwe betaalbare Duitse merk Victoria.
Reinier Kielema met een elektrische fiets van het nieuwe betaalbare Duitse merk Victoria. Foto:

Profile Van der Plank organiseert opstapdag

DELFT - Iedereen is vijf dagen per week bij Profile Van der Plank van harte welkom om een testrit te maken op een elektrische fiets. Op zaterdag 13 mei, tijdens de opstapdag, is dat nog meer het geval.

Bovendien kunnen bij de winkel aan de Papsouwselaan 135 dan nog meer verschillende fietsen worden uitgeprobeerd. Profile Van der Plank verkocht al een tijdje de elektrische fietsen van de merken Gazelle en Sparta-Batavus. Redelijk recent kwam daar een nieuw merk bij: Victoria, een betaalbaar en degelijk Duits merk.
Velen genieten al van de vele voordelen van elektrisch fietsen. De groep die hierover twijfelt, is weleens huiverig over het onderhoud dat mogelijk bij elektrisch fietsen komt kijken. Ten onrechte, benadrukt Reinier Kielema van Profile Van der Plank. "We hebben hier een mooie aanbieding", vertelt hij. "Wie bij ons een elektrische fiets aanschaft, krijgt een onderhoudspakket." De eerste servicebeurt is dan gratis, op de tweede servicebeurt krijgt de klant 50 procent korting, op de derde een korting van 25 procent en op de vierde 10 procent. Daarnaast heeft Profile Van der Plank de eerste twee jaar een gratis haal-en-breng-service. Wie elk jaar langskomt voor een servicebeurt, heeft recht op vijf jaar fabrieksgarantie. "Dit complete onderhoudspakket zorgt er dus wel voor dat je sowieso vijf jaar onbezorgd kan fietsen, zonder je druk te moeten maken over veel kosten voor onderhoud", zegt Reinier. En waarom we elektrisch fietsen eens moeten proberen? "Waarom niet?", antwoordt Reinier. "Het is bijvoorbeeld ideaal voor woon-werk-verkeer. Je hebt geen files en het is goedkoper. En wie recreatief fietst en steeds meer moeite ervaart, kan dankzij de elektrische fiets weer zonder veel moeite lekker blijven fietsen."
Kijk voor meer informatie op de website www.vdplanktweewielers.nl of bel 015-2122505.