Plexr Soft Sugrery heeft een positief effect op het ooglid. Links de situatie voor behandeling, rechts die van erna.
Plexr Soft Sugrery heeft een positief effect op het ooglid. Links de situatie voor behandeling, rechts die van erna. Foto:

Schoonheidsinstituut Beaumel: steeds veelzijdiger

Schoonheidsinstituut BeauMel aan de Hugo de Grootstraat 35 is in haar zeven-en-een-half jarig bestaan steeds veelzijdiger geworden.

Naast de reguliere schoonheidsbehandelingen biedt BeauMel de laatste jaren bijvoorbeeld steeds meer nieuwe gespecialiseerde en cosmetische behandelingen voor zowel mannen als vrouwen. Eigenaresse Melissa de Ruiter legt uit dat de grenzen tussen cosmetische en medische behandelingen steeds meer in elkaar overlopen. "BeauMel heeft een breed netwerk en een goede samenwerking met heel goed aangeschreven en gespecialiseerde cosmetisch artsen, huidtherapeuten en andere specialisten", vertelt ze. "Wij bieden bovendien cursussen en workshops aan, bijvoorbeeld op het gebied van wimperextensions, russian volume en ontharen met draad."

Nieuw
Nieuw in de cosmetische branche is de Plexr Soft Surgery, die zonder littekens, snijden of operatie onder meer oogliftcorrecties uitvoert, moedervlekken verwijdert en meer. "Voordelen van de Plexr Soft Surgery zijn dat het pijnloos en voor ieder huidtype geschikt is", weet Melissa. "Daarbij krijgt u een chirurgisch resultaat met minimale zwelling en een snel herstel. Geïnteresseerden kunnen gratis en vrijblijvend een afspraak maken bij BeauMel voor een intakegesprek met Dokter Barberry. Op de foto bij dit artikel is te zien wat voor positief effect Plexr Soft Surgery kan hebben op het ooglid.
Benieuwd naar mogelijkheden voor ontharen met laser of Intense Pulsed Light (IPL)? Maak dan een spraak voor een gratis intakegesprek met de huidtherapeute van BeauMel.
Wilt u naast uw behandeling bij de schoonheidsspecialist ook thuis extra goed voor uw huid zorgen, dan is de REX-KARA Premium Beauty Systeem de oplossing. Dit apparaat beïnvloed de toekomst van uw huid door een uniek samenspel van technologie en speciaal hiervoor samengestelde geïoniseerde cosmetica. Hierdoor worden hoog werkzame stoffen tot diep in de huid ingesluisd. Meer weten? Bel dan naar 015-2121215 of kijk op www.beaumel.nl.