"Wij maken het verschil vooral in hoe we met mensen omgaan", zegt Anita. (Foto: EvE) Foto:

Bij Verkeersschool Jansen krijg je gewoon goed rijles

"We zijn wie we zijn en wat we doen, doen we goed." Anita Jansen van Verkeersschool Jansen is duidelijk. Auto- en motorrijlessen met kennis, verantwoordelijkheid, en zonder gedoe.

"We geven gewoon goed rijles", aldus Anita, terwijl ze een net geslaagde cursist feliciteert met zijn rijbewijs. "Je weet bij ons precies wat je krijgt: 60 minuten les is 60 minuten les. Je hebt een vaste instructeur en er wordt in onze auto's niet gerookt. Niet dat het allemaal vast geregeld is. Integendeel. In overleg is veel mogelijk. "Stel je prijs op privéles, dan kom je naar de rijschool en dan vertrekken we van hier. Heb je liever dat we je komen halen, dan kan dat ook."naast de praktijklessen biedt verkeersschool Jansen ook gratis theoriebegeleiding aan voor haar cursisten: "je moet zelf je boek aanschaffen, maar wij helpen je met uitleg en oefenen. Eén op één, met alle aandacht." natuurlijk kun je losse lessen nemen, maar pakketten zijn vaak goedkoper: "Zo bieden we in de maanden mei en juni een cursus aan voor €1550, –. Dat is inclusief dertig rijlessen, de examenaanvraag en de examendag." En zo is er meer mogelijk. Via de facebookpagina van de verkeersschool (facebook.com/VerkeersschoolJansen/) of de website www.verkeersschool-jansen.nl blijf je precies op de hoogte van alle acties en aanbiedingen, want er is veel mogelijk: "We hebben ook studentenkorting."

Tiendaagse
Verkeersschool Jansen biedt ook een tiendaagse cursus aan. "Maar het is niet zo dat je binnenloopt en tien dagen later je rijbewijs hebt", waarschuwt Anita. "Je moet eerst je theorie halen. Daarna kan ik je aanmelden voor het examen. Dat duurt ook een paar weken. Als de examendatum bekend is, dan kun je tien dagen daarvoor beginnen met rijden." Zo'n cursus is dus niet een 'snelweg naar het rijbewijs'. "Dit soort cursussen zijn eigenlijk vooral geschikt voor mensen die al verkeersinzicht hebben", vindt Anita. Wat maakt Verkeersschool Jansen anders dan anderen? "Ik denk dat dat vooral de manier is waarop we met mensen omgaan. We geven echt alle aandacht, ook en vooral als we cursisten hebben met bijvoorbeeld dyslexie of autisme. We hebben kennis, en we hebben geduld. Want voor ons is het belangrijkste dat onze cursist uiteindelijk slaagt!"