De Instore conceptstore is al klaar voor het komende festivalseizoen.
De Instore conceptstore is al klaar voor het komende festivalseizoen. Foto:

Instore conceptstore: mini-warenhuis voor een complete outfit en meer

Instore conceptstore aan de Voldersgracht is niet meer weg te denken uit de Delftse binnenstad.

Melanie en Denise brengen met hun mini-warenhuis de nieuwste merkjes voor fashion, interieur, lingerie en sieraden. "We doen eigenlijk vooral wat we zelf leuk vinden", legt Denise uit. "En wij houden juist van een kleurtje of een printje."
Voor de dames is de collectie dit voorjaar gericht op festivals en feestjes. Bij Instore conceptstore kun je bovendien een goede flared-broek of colbert scoren. De herencollectie van Instore is wat 'cleaner'. "Je kunt bij ons terecht voor je hele outfit", zegt Melanie. "Style het af met Dr. Martens. Deze hebben wij in meer dan tien verschillende modellen."
Maar de Instore conceptstore is meer. Zo zit er ook een kapper in de winkel èn is het eigen creatief bureau STUDIO-2010 in dit pand aan de Voldersgracht 18 gevestigd. "Delft wordt steeds leuker! En een bezoekje aan ons zal er voor zorgen dat je met een lach weer naar huis vertrekt", zegt Denise. "Een bezoekje aan de winkel is al een ervaring op zich!" Meer weten? INSTORE is heel actief op instagram en Facebook.

Melanie (links) en Denise: de enthousiaste drijvende krachten achter de Instore conceptstore.