Appartementen en stadsvilla's in Parkrijk

RIJSWIJK - Het is er door. Het officiƫle startsein is gegeven voor de bouw van twintig appartementen en vijf stadsvilla's in de eerste fase van Parkrijk.

Het officiƫle startsein stond in het teken van het boren van een bron. Er komen van vanzelfsprekend meer bronnen, die onderdeel gaan vormen van de duurzame installaties die zich in de woningen bevinden.
De 25 woningen zijn een gezamenlijke ontwikkeling van Dura Vermeer Bouw ZuidWest en VolkerWessels Vastgoed (VOF Beatrixzone). De bouw van de woningen wordt uitgevoerd door Boele & Van Eesteren, onderdeel van VolkerWessels.

Alles verkocht
Alle woningen zijn inmiddels verkocht. Wethouder Van der Meij over RijswijkBuiten: "In een maand tijd is dit de vierde feestelijke starthandeling van een bouwproject die we mogen vieren in RijswijkBuiten. Het geeft nogmaals aan hoe bijzonder deze nieuwe wijk is voor de Gemeente Rijswijk.

Huidige planning
De planning was ooit om in 2018 te starten met de bouw van Parkrijk. En kijk nu: de eerste woningen zijn al in aanbouw en vandaag vieren we de start bouw van alweer het tweede project in Parkrijk!"