Afbeelding
Foto:

Geslaagde Beursvloer Delft en Midden-Delfland met 194 matches

DELFT – Wat gebeurt er als zo'n 100 bedrijven en maatschappelijke organisaties samen vertegenwoordigd door zo'n 160 deelnemers en 30 vrijwilligers samenkomen op een maatschappelijke Beursvloer? Dan wordt het warm! Hartverwarmend!
Tijdens deze elfde editie van de Beursvloer Delft en Midden-Delfland, afgelopen dinsdag bij De Ruimte aan de Mercuriusweg, zijn in totaal 195 samenwerkingsafspraken gemaakt.
De voedselbank is deze middag hard op zoek naar ruimte, SOB Delft zoekt organisaties waar leerlingen een kijkje kunnen komen nemen, zodat zij een juiste studiekeuze kunnen maken. Albert Heijn Delft biedt kennis, ondersteuning en sponsoring en de Gemeente Midden-Delfland biedt vergaderruimte en expertise op het gebied van marketing & communicatie. De vragen en het aanbod zijn divers. De deelnemers vinden elkaar op de beursvloer. Welgeteld 195 matches zijn het resultaat. "Wederom een geweldige prestatie", vindt organisator Wilma Broeseliske van de Delftse Uitdaging.
De winnende 'match' is die tussen Hovenier Van der Heijden en de Delftse Molen de Roos. Hovenier Van der Heijden biedt hulp en advies bij het maken van een passend plan rond de Delfse molen. De Delftse Molen de Roos biedt hiervoor een expositieruimte aan voor een Delfts blauwe bloemenzuil van cityflower. Deze match werd gekozen door het publiek uit de drie genomineerde matches. Gemakkelijk was het niet voor de jury, want er waren enorm veel leuke, creatieve en duurzame matches. De andere twee genomineerde matches waren van Westvest Notarissen en Stichting Welzijn Midden-Delfland en van Rabobank Zuid-Holland Midden en Wijzelf Delft. Applaus voor alle deelnemers en en een welverdiende trofee voor de winnende match Beursvloer Delft & Midden-Delfland 2017. Het was een zeer geslaagde en energieke elfde Beursvloer Delft en Midden-Delfland. Volgend jaar weer, stelden de aanwezigen. Ondertussen verbindt organisator De Delftse Uitdaging samen met de Founders het hele jaar door bedrijven en instellingen aan elkaar. Noteer 10 april 2018 alvast in de agenda! Meer informatie? Kijk dan op www.beursvloerdelft.nl. Op www.delftopzondag.nl zijn meer foto's te vinden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding