Marcel Struijk voor de winkel van Intercomfort Meubelen, die ook op Tweede Paasdag is geopend.
Marcel Struijk voor de winkel van Intercomfort Meubelen, die ook op Tweede Paasdag is geopend. Foto:

Intercomfort Meubelen: specialist in zitcomfort

Intercomfort Meubelen is al 25 jaar specialist op het gebied van goed zitcomfort. De woonwinkel aan de Van Foreestweg in Delft heeft een ruime keuze aan de mooiste meubels.

Zo kunnen klanten alleen al op het gebied van relaxfauteuils kiezen uit ongeveer vijftig modellen. "Van modern tot klassiek, van klein tot groot en voor elke portemonnee", vertelt Marcel Struijk, samen met z'n broer Friso Struijk eigenaar van Intercomfort Meubelen. "We hebben talloze comfortbankstellen met een goed comfort waarbij van alles kan."
Maar Intercomfort Meubelen heeft meer. Van tafels tot kasten en van vloeren tot stoelen. En er valt in alle categorieën uit veel moois te kiezen. "Mensen die voor het eerst bij ons komen staan er vaak van te kijken hoe groot het hier binnen in de showroom is", vervolgt Marcel Struijk. De Delftse meubelzaak heeft de afgelopen 25 jaar daarnaast een grote vaste klantenkring opgebouwd. "Ze vinden het hier leuk en gezellig. We zijn klantgericht en doen niet aan push-verkoop. Als ze nee zeggen of even willen nadenken dan is dat allemaal prima", legt Struijk uit over wat klanten waarderen aan Intercomfort Meubelen. "Ze zijn zeer tevreden over onze kwaliteit en service. We zijn bovendien leuk in de prijs. Wie denkt dat 'ie de knip moet trekken omdat we een specialist zijn, vergist zich. We hebben ook driezitters voor 500 euro. En voor dat bedrag kun je dan ook nog zelf de stof en de kleur kiezen."
Marcel Struijk werkt al ruim 25 jaar in de winkel. Vier jaar geleden werd hij mede-eigenaar. "Wat wel bijzonder is, is dat er soms klanten binnenkomen die al jaren niet zijn geweest en dan weet ik hun naam nog en wat ze hebben gekocht."
Meer weten? Kom langs in de showroom aan de Van Foreestweg 10-12. Deze is ook op Tweede Paasdag geopend, van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op alle producten geldt dan een mooie Paaskorting.
Kijk voor meer informatie op de website www.intercomfort.nl.