Harry Bergen Henegouwen, Lisette van Bergenhenegouwen en Riet Kleijweg (niet op de foto) weten u alles te vertellen over een sfeervol interieur.
Harry Bergen Henegouwen, Lisette van Bergenhenegouwen en Riet Kleijweg (niet op de foto) weten u alles te vertellen over een sfeervol interieur. Foto:

Voor een sfeervolle woning en interieuradvies naar Smits Design Center Delft

Bij Smits Design Center Delft bruisen ze na de inspiratiedagen van afgelopen weekend van de inspiratie. Deze Delftse woonwinkel helpt iedereen komende tijd graag om de voorjaarskriebels te vertalen naar een meer sfeervolle woning.

Wie op zoek is naar fraaie spullen voor het interieur, wil ook graag een gedegen interieuradvies. Want hoe zorg je ervoor dat je complete woning, de vloeren, raamdecoratie, meubilair èn de verlichting een sfeervolle eenheid worden? Bij Smits Design Center Delft weten ze daar alles van. En ze delen het graag. Hoe? Wie de ruim opgezette woonwinkel binnenstapt kan alle producten zelf zien en ervaren. Met computers en 3D-tekeningen kan bovendien een perfect beeld worden geschetst van hoe bepaalde keuzes in de woning daadwerkelijk uitpakken.
Smits Design Center Delft heeft de nieuwste en mooiste producten om je woning nog sfeervoller te maken. Zoals Style Pads, bekend van het tv-programma VT Wonen. Met deze populaire panelen, waarop bijvoorbeeld een klok, een boekenplank of een fotoprint is gemaakt, kun je je wand stijlen, eindeloos variëren en tegelijk de akoestiek verbeteren.
"Mensen hebben steeds meer behoefte aan sfeer in hun woning", vertelt Harry Bergen Henegouwen van Smits Design Center. "Dat merk je ook aan de nieuwe producten die recent binnengekomen zijn. Hierin zien we meer pasteltinten en ronde, zachte vormen." Ook de nieuwste led-verlichting werkt behoorlijk sfeer bevorderend. Het energieverbruik hiermee is laag en het gebruikersgemak is hoog. De woonwinkel aan de Estland 5 heeft meerdere moderne producten die eenvoudig met smartphone of tablet te bedienen zijn, zelfs vanaf je vakantieadres.
Bijzonder is verder dat Smits Design Center Delft alles heeft om de woning hélemaal in te richten. Benieuwd? Kom gerust eens kijken in de showroom. Deze is ook op Tweede Paasdag geopend, van 12.00 uur tot 17.00 uur. Zie verder voor meer info www.smitsdesigncenter.nl of kijk op de Facebookpagina van Smits Design Center Delft.