Verkoopstart Eiland Ameland Pijnacker-Nootdorp

PIJNACKER-NOOTDORP – Plan Eiland Ameland in Pijnacker-Nootdorp is een kleinschalig plan, als onderdeel van het project Nieuw Craeyenburch.

De verkoop van acht twee-onder-een-kap woningen gaat dinsdag 18 april a.s. van start. Het is een project van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM.

Ruime opzet
Eiland Ameland ligt dichtbij diverse voorzieningen en op een steenworp afstand van het historische centrum van Nootdorp. Het plan kenmerkt zich door een groene en ruime opzet en heeft een eigentijdse architectuur naar een ontwerp van Ibelings van Tilburg architecten. De twee-onder-een-kapwoningen zijn compleet ingericht met een ruime woonkamer en aansluitend een eetkeuken, met op de verdieping drie slaapkamers en een badkamer. De vrij indeelbare zolder heeft standaard een dakkapel aan de terraszijde. Aan de entreezijde van de woning ligt een diepe tuin en aan de andere zijde beschikken de kopers over een groot terras aan het water. De woningen hebben parkeerruimte voor één auto op eigen terrein. De prijzen lopen vanaf 399.000 tot 419.000 euro V.O.N.
De bouw is in handen van Van Omme & De Groot. De start-verkoop is op dinsdag 18 april van 17.00 uur tot 19.30 uur. Plaats van handeling: tijdelijke locatie aan de Waddenzee in de wijk Nieuw Craeyenburch. Meer informatie: www.eiland-ameland.nl.