'Ik hou wel van een uitdaging'

DELFT - Delfia heeft een trainer voor komend seizoen: de huidige trainer Marco Immers wordt opgevolgd door zijn tweelingbroer Michel.

- Gefeliciteerd...
"Dank je wel. Het is mooi dat ik op deze manier dat, wat ik met mijn broer twee jaar geleden begonnen ben, kan voort te zetten. Op dit moment doe ik hersteltrainingen, assisteer ik bij het tweede en verricht ik hand- en spandiensten. Komend jaar is het voor het echie."

- Was het een weloverwogen keuze?
"Zeker, anders had ik waarschijnlijk iets bij Wippolder gaan doen. Daarnaast zijn het onzekere tijden, ook qua accommodatie. Maar ik houd wel van een uitdaging. Deze stap past heel goed in het plaatje."

- Hoe ziet de selectie er komend seizoen uit?
"Dat is nog niet helemáál duidelijk, maar een aantal jongens uit de selectie blijft, al zal een aantal ook vertrekken. Daar tegenover ziet het ernaar uit dat er verrassingen uit de Rotterdamse competitie komen. Verder komt er met Koos Warnaar een heel goede assistent."

- De buitenstaander zal weinig verschil merken met dit jaar...
"Marco en ik lijken nogal op elkaar, ja, maar qua manier van trainen en omgaan met spelers zijn we anders. Ik mag er komend seizoen mijn visie op loslaten."