Visualls kan keukenachterwanden persoonlijker èn mooier maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Visualls kan keukenachterwanden persoonlijker èn mooier maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Foto:

Nú 20 procent korting op glazen keukenachterwanden bij Visualls.nl!

DELFGAUW - Wat ze bij Visualls bijna dagelijks te horen krijgen? "Onze nieuwe keuken is geplaatst, maar we hebben nog steeds niets op achterwand!". En: "Onze oude keuken is eigenlijk nog prima, maar die tegels zijn zó achterhaald. Om maar niet te spreken van die vieze voegen!" Bij Visualls keukenachterwanden hebben ze dé oplossing.

Dit Delfgauwse bedrijf ontwerpt, levert en plaatst keukenachterwanden voor elke keuken. "Mensen willen graag vernieuwen en iets bijzonders van hun keuken maken", vertelt Johan Meijer van Visualls.nl. Tot enkele jaren geleden kon dat hooguit door de tegeltjes te veranderen of het werkblad te veranderen. "Maar bij ons kun je echt alle kanten op. Van een heel persoonlijke achterwand met een eigen foto, tot een mooi aluminium in matte lak of een glazen keukenwand in kleur. Mensen willen een strakkere en meer aparte keuken en bij ons kan het allemaal, de diversiteit is enorm. Op onze Facebook-pagina zie je heel snel wat er allemaal mogelijk is."
Soms hebben klanten het idee in hun hoofd en voert Visualls.nl die plannen uit. De andere keer komen ze blanco binnen en helpen medewerkers van Visualls.nl ze op weg. "Wij maken vooraf een impressie met de foto van de keuken of de 3D-tekening van de keukenwinkel om te laten zien hoe een bepaalde achterwand zal staan."

Mooie actie
Voor iedereen die een nieuwe keuken heeft gekocht of gewoon klaar is met die tegeltjes heeft Visualls.nl de gehele maand april een mooie actie: 20 procent korting op alle glazen keukenachterwanden, ook op de glaswanden met prints!
Meer weten? Kom langs in de showroom aan de Distributieweg 6 in Delfgauw (óók op zaterdag) of kijk op de website www.visualls.nl en volg ons op Facebook!