Berry's Wielershop: ruim 200 vierkante meter fietsplezier. (Foto: PR)
Berry's Wielershop: ruim 200 vierkante meter fietsplezier. (Foto: PR) Foto:

Berry's Wielershop gaat met een mooie aanbieding de lente in

Berry's Wielershop aan de Brigantijnlaan 421-425 is een Walhalla voor fietsliefhebbers. Zo'n 500 vierkante meter aan fietsen en fietsmaterialen. Met als nieuwste paradepaardje: de Giant Prime E+, onlangs uitgeroepen tot fiets van het jaar.

Het bevalt Berry Ensing prima op de Brigantijnlaan, waar zijn fietsenwinkel alweer bijna anderhalf jaar gevestigd is. "We krijgen klanten uit de wijde omtrek. Niet alleen uit Nootdorp en Ypenburg, maar ook uit Leidschenveen, Leidschendam,Voorburg en Zoetermeer." Terecht, want bij Berry en zijn vader kun je terecht voor vakkundige reparatie en het onderhoud van je fiets, of voor een nieuwe. Berry is gespecialiseerd in de merken Cortina, Giant en sinds kort ook Trek, maar ook voor Sparta kun je terecht. Ook Berry merkt dat de elektrische fiets aan populariteit wint, en ze zijn dan ook ruim vertegenwoordigd in zijn assortiment. Nieuwste paradepaardje is de Giant Prime E+. "Door consumenten uitgeroepen tot fiets van het jaar", vertelt hij. "Met een krachtige elektrische middenmotor, modern design en technische snufjes zoals dagrijverlichting, een LCD display. De hele fiets is in lichtgewicht metaal uitgevoerd. Met een verende zadelpen en voorvork rijdt u comfortabel." De fietsen van Cortina zijn al enige jaren populair. Met name de transportvariant. Niet alleen bij jongeren, maar ook bij vaders en moeders. Niet verbazend, denkt Berry, want "ze rijden lekker en zitten goed." Ook Cortina heeft een aantal elektrische fietsen, waaronder de Cortina E-U1. Een eenvoudige e-bike, maar met een krachtige motor. In diverse kleuren verkrijgbaar. Deze lente heeft Berry's Wielershop een speciale aanbieding: de Cortina E-U1. Maar van 1299.- voor 999.-. "En dat is inclusief de accu en de oplader", benadrukt Berry. Op www.berryswielershop.nl vindt u alle details.
Sinds een jaar heeft Berry ook fietsen van Trek in de winkel. "De fietsen van Trek zijn vergelijkbaar met die van Giant", legt hij uit. "Het zijn allebei sportieve fietsmerken en van goede kwaliteit. Het verschil zit in de geometrie. De ene fietser heeft liever een Giant, de ander een Trek. Het is te vergelijken met een sportschoen. Die moet ook gewoon lekker zitten." Moeite met kiezen? Uiteraard kan Berry u deskundig advies geven.