De Delftse vrouwen kijken tevreden terug op een geslaagde actie voor Syrische vluchtelingen.
De Delftse vrouwen kijken tevreden terug op een geslaagde actie voor Syrische vluchtelingen. Foto:

Vrouwen voor vluchtelingen

DELFT - Op basisschool De Horizon was in februari een groot feest voor alleen de vrouwen. Dit feest is door vier van de ouders van De Horizon georganiseerd.

De opbrengst van sponsors, de kaartverkoop en de loterij was bestemd voor het goede doel. Het geld is ingezameld voor de Syrische vluchtelingen. Voorafgaand aan het feest is er contact gezocht met de stichting Stichting Internationale Humanitaire Hulporganisatie Nederland.
Na afloop van het feest hebben ouders en leerkrachten nog even door gespaard. En niet zonder resultaat. Afgelopen dinsdag kon de totale opbrengst van alle acties, een bedrag van maar liefst 1700 euro, worden overhandigd aan één van de organisatoren van deze stichting.

Meegenieten
Dit bedrag zal tijdens de ramadan ingezet worden voor voedselpakketten voor de vluchtelingen in de vluchtelingenkampen. De pakketten zijn bedoeld voor de gezinnen en zullen ingezet worden waar op dat moment de nood het hoogst is. Zo kunnen ook anderen meegenieten van het plezier dat het Vrouwenfeest gegeven heeft.
De organisatie van de inzamelingsactie voor Syrische vluchtelingen bedankt alle sponsoren en deelnemers. Op De Horizon dromen ze nu al van een nieuw feest, volgend jaar!