Jeannette van der Ploeg in haar praktijk van PsyZorg aan de Kluizenaarsbocht 6 in Delft.
Jeannette van der Ploeg in haar praktijk van PsyZorg aan de Kluizenaarsbocht 6 in Delft. Foto:

PsyZorg: laagdrempelige hulp bij psychische klachten en problemen

DELFT - Jeannette van der Ploeg is een zelfstandig gevestigd verpleegkundig specialist GGZ, die cliënten helpt vanuit haar praktijk PsyZorg.

"PsyZorg is een aanbieder van basis GGZ voor jongeren, volwassenen en ouderen", legt ze uit. "Dat wil zeggen: kortdurende psychische behandeling en begeleiding bij psychische klachten. De hulpverlening is laagdrempelig, toegankelijk, kortdurend en dichtbij huis. Daardoor krijgt iedereen de ondersteuning die nodig is. Als cliënten met psychische klachten er op tijd bij zijn, kunnen zij veel zelf doen om grip op het leven te behouden of weer te krijgen."
Bij PsyZorg, gevestigd aan de Kluizenaarsbocht 6 in Delft, kunt u relatief snel terecht voor hulp. De wachttijd tot een eerste gesprek is kort. "Mijn snel beschikbare, kortdurende ondersteuning is mogelijk iets voor u, voor het geval u al enige tijd niet goed in uw vel zit. Of als u een aantal zaken niet op een rij kunt krijgen", geeft Van der Ploeg aan.
Het kan gaan om werk-gerelateerde problemen, die een onafhankelijk luisterend oor vereisen. Maar ook met privéproblemen die u nu serieus wilt aanpakken kunt u bij PsyZorg terecht. Ook als u nog geen acute problemen hebt, maar deze wilt voorkomen, bent u bij PsyZorg aan het juiste adres.
De meest voorkomende klachten en probleemgebieden waarover Jeannette van der Ploeg met cliënten spreekt zijn:
- depressie / somberheid
- overspannenheid / burnout
- angsten / fobieën
- werk- / studieproblemen
- verwerkingsproblemen door ziekte of verlies
- lichamelijke klachten zonder duidelijke medische oorzaak
- medicatiecontrole

"Ik vind dat mijn hulp in principe toegankelijk moet zijn voor iedereen", vervolgt ze. "Veelal in samenspraak met uw huisarts, zal ik met u bepalen of uw klachten bij mijn praktijk afdoende behandeld kunnen worden. Ik stel mij tot doel een bijdrage te leveren aan de versterking van de eerstelijns geestelijke gezondheidszorg in nauwe samenwerking met de eerstelijns somatische zorg."
Meer weten of aanmelden? Dit kan via info@psyzorg.com of telefonisch via 06-50256111. Ga verder voor meer informatie naar www.psyzorg.com.