Delfia beleefde vele hoogtepunten aan de Mozartlaan. Zoals dit kampioenschap, in 2015.
Delfia beleefde vele hoogtepunten aan de Mozartlaan. Zoals dit kampioenschap, in 2015. Foto:

Delfia viert voor de laatste keer feest
op 'Het Kasteel' aan de Mozartlaan

DELFT – Delfia moet haar oude vertrouwde complex aan de Mozartlaan aan het einde van dit voetbalseizoen verlaten. Maar niet voordat het hier nog één keer een groot feest heeft gevierd.

Op vrijdag 21 april bestaat DFC Delfia precies 110 jaar. In dit jubileumjaar staat DFC Delfia dus ook een gedwongen verhuizing te wachten. Dat betekent dat dit jubileumfeest het allerlaatste feest wordt op het complex, dat voor de Delftse vereniging al vanaf 1970 de thuisbasis was en waar het vele hoogte- en dieptepunten beleefde.
Wie heeft er geen voetstappen staan op het groene gras aan de Mozartlaan? Wie heeft er niet als toeschouwer genoten van het mooiste voetbal van Delft in de jaren '80? Wie heeft er niet de sfeer geproefd in de grootste voetbalkantine van Delft? Wie wil dat nou niet voor de allerlaatste keer herbeleven met zijn oude maten en kompanen?
Voor alle leden, oud-leden, tegenstanders, liefhebbers, trainers, scheidsrechters of toeschouwers… Kortom: voor iedereen die Delfia in de afgelopen 110 jaar een warm hart toe heeft gedragen organiseert DFC Delfia het 110-jarig jubileumfeest met live-muziek van onder andere zanger Wesley Klein.

Kaarten
De kaartverkoop is reeds van start gegaan. Nog geen kaart? Deze zijn verkrijgbaar bij de volgende personen: Gerda Legierse (06-47499748), Karin Halbe (06-25318759), Richard van Haaften (06-41228619) en bij Funny's Delft aan het Oosteinde 114 in Delft (015-2132913). Kaarten zijn ook op donderdagavond af te halen bij Delfia.
Zie voor meer informatie de website www.delfia.nl of kijk op deFacebook-pagina DFC Delfia.