Take Five heeft een ruim assortiment aan jeans.
Take Five heeft een ruim assortiment aan jeans. Foto:

Take Five Jeansmode

Bij Take Five, gevestigd in de Hoven Passage, kunt u het hele jaar door circa dertig verschillende modellen, wassingen en kwaliteiten vinden in prijsklasse 30 euro, twee voor 50 of 60 euro en twee voor 100 euro. Ook kunt u hier slagen met taille-maat 48 en lengte-maat 32 t/m 36.
Ook het assortiment bovenkleding en jassen mag er zijn. U vindt bij ons net die items die een ander niet heeft. Velen zijn u voor gegaan. We hebben een grote trouwe klantenkring opgebouwd in de loop der jaren. Onze collectie is elke week 'up to date'. Bij ons geldt 'op is op', dus wij wisselen snel van collecties, zodat u elke keer weer wat nieuws zult aantreffen. Elk seizoen hebben wij natuurlijk ook de bijpassende tassen, schoenen en accessoires in onze winkels, zodat u voor leuke prijzen een geheel nieuwe outfit kunt scoren. Nieuw zijn de kidscorners. Ook hier geldt: je vindt bij ons net die andere items , leuker en goedkoper. Vaak hebben we voor kids en volwassenen het zelfde stijltje. Hoe leuk is dat!? De maten je bij ons kunt vinden gaan vanaf maat 104 t/m 176.
Wil je, in plaats van online winkelen, liever een beetje gezelligheid, beleving, leuke mode voor zeer aantrekkelijke prijzen en deskundig geholpen worden? Kom dan naar een van onze winkels en onze Take Five-dames zullen u met volle aandacht en passie helpen.
Dat is namelijk waar wij van Take Five erg blij van worden: Mensen gelukkig maken met leuke kleding. Het leven is te kort om er niet leuk uit te zien.