Masto Mode is een boetiekachtige herenmodezaak in het centrum van Berkel en Rodenrijs.
Masto Mode is een boetiekachtige herenmodezaak in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Foto:

Masto Mode: eigentijds, trendy en net even anders

Masto Mode is gevestigd in het steeds gezelliger centrum van Berkel en Rodenrijs, aan de Kerksingel 7. Op nog geen kwartiertje rijden van Delft. "Als je net even iets anders wilt, moet je naar ons toe komen", geeft Marvin Stokman van Masto Mode aan. Deze 200 vierkante meter grote boetiek-achtige winkel is weer voorzien van de nieuwste collectie, met mooie exclusieve producten, gemaakt van mooie en goede stoffen.
Masto Mode verkoopt onder meer exclusieve merken als Tiger of Sweden, Kollekt, Drykorn, Ted Baker, Xacus, P448, Tramarossa, Gabba, Goosecraft, Profumo, Atlantic Stars en Entre Amis. "We kopen net iets gewaagder in dan andere herenmodezaken. Zodat je denkt: wow, wat gaaf! Onze klanten vinden hier altijd net even dat andere overhemd dat ze nergens anders zien."
Bijzonder is verder dat Masto Mode alles in huis heeft op van top tot teen in het nieuw gestoken te worden. "We zijn sterk vertegenwoordigd in colberts, maar zijn ook sterk in ons aanbod van schoenen en sneakers. Van sokken tot zwembroeken en van trouwkostuums tot een leuke shirts: we hebben het allemaal." Daarbij komt dat er volgend weekend een fraaie kortingsactie is. Alle kostuums van Strellson en Drykon gaan zaterdag 1 en zondag 2 april met kortingen van 20 procent de deur uit. Masto Mode is zondag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Wie dit artikel uitknipt en meeneemt, krijgt als klap op de vuurpijl nog eens 10 procent extra kassakorting.
Marvin Stokman, in het Delftse onder meer bekend van zijn tijd bij Nuovo Mode, kan het iedereen aanraden eens het centrum van Berkel te komen. Het is dichterbij èn veel leuker dan je denkt, kan hij alvast verklappen. Zie voor meer informatie www.mastomode.nl of bel 010 – 511 6002.