De trainers Roos en Jim van MIFIT.
De trainers Roos en Jim van MIFIT. Foto:

Energiek en in shape de zomer in met MIFIT

Zaterdag 15 april organiseert MIFIT een open dag aan Cyclotronweg 43. Iedereen kan vrijblijvend kennismaken met deze sportieve organisatie en meedoen met verschillende workshops. "We focussen ons bij MIFIT op drie aspecten: training, voeding en mindset", legt Jim Schild van MIFIT uit. "Vooral op het gebied van mindset onderscheiden we ons. Waarom lukt het de ene wel om zijn doelen te behalen en een gezonde lifestyle te creëren en de ander niet? Wij helpen mensen van de dingen af die ze tot nu toe tegen hebben gehouden hun doelen te bereiken. In onze programma's worden zij gecoacht naar de persoon die zij moeten zijn om succes te creëren en de resultaten te behalen die zij voor ogen hebben."
Wie kiest voor MIFIT, kan kiezen voor een exclusief 1 op 1-traject, maar kan ook in groepsverband de uitdaging aangaan. "We trainen de mindset en fysiek het hele lichaam", legt Jim uit. "Kracht, conditie, een (altijd gevarieerde) full body work-out.
MIFIT begint vanaf 9 april met een nieuwe 30 Day Challenge. Kies jij voor persoonlijke en/of fysieke transformatie? Meld je aan bij Jim (06-414028489) of Roos (06-28403749) of www.mifitsport.com.