Mala Vita speelt 7 april in Theater de Veste. (foto: Dean Zulich)
Mala Vita speelt 7 april in Theater de Veste. (foto: Dean Zulich) Foto: Dean Zulich

Mala Vita terug in thuisstad Delft

Eerder speelden ze al vele podia en festivals in binnen- en buitenland plat, en natuurlijk Westerpop, nu zijn ze terug in thuisstad Delft. Vrijdag 7 april aanstaande deelt deze energieke folk rockband in het café van Theater de Veste het podium met het achtkoppige MAMIHLAPINATAPAI. Daar wil je bij zijn!
De band die in 2012 in Delft werd opgericht bestaat uit drie kernleden uit Italië, Bosnië en Servië. Ze vonden elkaar in hun passie voor dezelfde muziek. En de drang van frontman Mickael Franci om zijn liefde voor punkmuziek te combineren met zijn Italiaanse roots.
Na een aantal concerten door heel Europa zijn de mannen van Mala Vita terug de studio ingegaan voor het opnemen van hun vierde album 'So Far So Good'. Drummer Michel Schoots (Urban Dance Squad) sloot zich hiervoor bij hen aan. Ze riepen bovendien de hulp in van niemand minder dan producer Mario Caldato Jr. (Beastie Boys, Jack Johnson). Op de plaat hoor je niet alleen de vertrouwde, smeuïge mix van rock en zuid Europeaanse folk, maar ook hun muzikale roots uit de USA en het altijd zonnige Mexico terug.

Muzikale cocktail
MAMIHLAPINATAPAI bestaat bestaat uit maar liefst acht muzikanten, heel veel lettergrepen en een mix van latin, balkan, ska, reggae, jazz, flamenco en cumbia. Denk aan een Spaanse cocktail de fiesta met ingrediënten van Manu Chao, Che Sudaka, TenTemPiés en Mala Vita. Met extatische energie en explosieve overtuiging is hun missie de harten van het publiek over de hele wereld te veroveren.
Mede dankzij Westerpop, twee veelzijdige bands met een unieke mix van genres op één podium, dat kan alleen maar een geweldige avond opleveren. Zorg dat je het niet mist. Kaarten zijn te verkrijgen via www.paard.nl en www.theaterdeveste.nl