Op maandag is er Salsa-les bij Lijm & Cultuur.
Op maandag is er Salsa-les bij Lijm & Cultuur. Foto:

Studenten blij met Lijm & Cultuur

Al jaren verwelkomt Lijm & Cultuur studenten met open armen. Zo zijn er festivals, als Aangeschoten Wild en Studuction, Summerclasses en Gala's.

Ook finishen en feesten de deelnemers aan de Ringvaart Regatta er jaarlijks na 100 kilometer afzien. Sinds kort dansen, spelen en zingen ook SoSalsa en Krashna Musika bij Lijm & Cultuur en binnenkort is er Heartbeat 2017!
Er swingen tientallen beginnende en meer ervaren dansers van SoSalsa door de studio's van Lijm & Cultuur. Er is Salsa-les op maandagavond en Kizomba les op donderdagavond. Er zijn veel studenten lid van SoSalsa, maar ook niet-studenten zijn welkom. Pak je dansschoenen en doe mee! Meer info: www.sosalsa.nl.
Naast gedanst wordt er ook driftig muziek gemaakt in de studio's. Krashna Musika, oftewel 'Prachtige Muziek', het vermaarde studentenkoor en –orkest, studeert momenteel hard op de Mattheus Passion van Bach en repeteert in de verschillende ruimtes van Lijm & Cultuur in kleinere groepen of met elkaar. De uitvoering is op 8 april in de Aula van de TU. Meer info: www.krashna.nl.
Voor alle studenten organiseert DKTP – Variscopic het jaarlijks facultaire feest van de Studievereniging Klinische Technologie op 25 april bij Lijm & Cultuur. Het thema dit jaar: 'Disney goed, dokter!' met onder andere DJ PJ, DJ WEF, D-Sharp & Timo on sax, Cenkson en Joe Asper. Meer info op www.lijmencultuur.nl.
En zoals altijd is het restaurant Experiment Delft op werkdagen open van 10.00 uur tot 17.00 uur en kun je van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur dineren in het kader van onze Chaos aan de Schie. Meer info: www.chaosaandeschie.nl.