Bij partycentrum Onder Ons aan de Kerkpolderweg 8 in Delft gaat zondag 23 april de West IT GoedHartLoop van start.
Bij partycentrum Onder Ons aan de Kerkpolderweg 8 in Delft gaat zondag 23 april de West IT GoedHartLoop van start. Foto:

Steun Rode Feniks tijdens West IT GoedHartLoop

DELFT - Hardloopvereniging DIJC Bertus en hoofdsponsor West IT organiseren zondag 23 april de tweede West IT GoedHartLoop. Jong en oud kan dan afstanden tussen de 1 en 10 kilometer lopen èn een goed doel steunen. De opbrengst gaat dit jaar naar Stichting De Rode Feniks, een organisatie die zich sterk maakt in en voor de multiculturele wijk Buitenhof. Daarnaast wil DIJC Bertus met deze loop ook onervaren lopers in de gelegenheid stellen om eens kennis te maken met hardlopen.
Roland Hooghiemstra, directeur van West IT en zelf ook fanatiek hardloper, is blij ook dit jaar deze sponsorloop te mogen steunen: "Door het werk dat West IT doet voor organisaties als Warchild en Vluchtelingenwerk Nederland zien wij wat het bereik kan zijn van een maatschappelijk project. En als Delftenaar vind ik het fijn om juist op lokaal niveau iets te kunnen betekenen. Daarvoor neem ik graag mijn maatschappelijke verantwoordelijkheid." ?????Deelname kost 50 cent voor jeugd tot en met 12 jaar en 2 euro voor de overige deelnemers. Aanmelden kan ter plekke bij de start, bij Onder Ons aan de Kerkpolderweg 8 in Delft. De kinderloop begint om 10.15 uur, de 5 en de 10 kilometer om 11.00 uur.