Lisette Timmermans bij haar kruidentincturen.
Lisette Timmermans bij haar kruidentincturen. Foto:

Lisette Timmermans organiseert kruidencursus en kruidenweken

De kracht van kruiden is bij veel mensen nog onbekend. Natuurgeneeskundig therapeut Lisette Timmermans deelt haar kennis vanaf 21 april tijdens een kruidencursus. Bovendien organiseert ze in mei speciale kruidenweken in Tsjechiƫ.

Natuurgeneeskundig therapeut Lisette Timmermans weet alles over de werking van kruiden. Ze schreef het Handboek geneeskruiden en bereidt en verkoopt kruidenpreparaten en tincturen in haar praktijk aan Oosteinde 179. "Het bijzondere aan kruiden is dat ze veel belangrijke voedingsstoffen bevatten die je niet allemaal met gewone groente binnenkrijgt."
???????
???????Kruidenweken

Voor mensen die vakantie en kruidenkennis willen combineren organiseert Lisette twee kruidenweken in het Reuzengebergte van Tsjechiƫ. "Het is daar echt een kruidenparadijs." Je kunt kiezen uit een week waarbij je leert koken met de versgeplukte kruiden (8 tot 12 mei) of je eigen huisapotheek maakt met zalf, olie, tincturen en thee (15 tot en met 19 mei). "Veel deelnemers voelen zich na een week gezonde kruidenvoeding rustiger en vitaler, anderen hebben minder pijnklachten. Het is bijzonder om dit effect te zien." Zie voor meer informatie de websites: www.lisette-timmermans.nl, www.kruidenweektsjechie.nl en www.facebook.com/FonteyneKruiden