Het team van Auto Nassau bij de tweede ingang van de uitgebreide werkplaats.
Het team van Auto Nassau bij de tweede ingang van de uitgebreide werkplaats. Foto:

Twee keer zo groot en dubbel zo efficiënt onderhoud aan uw auto

DELFT – Rijd je over de N470 langs Tanthof-West, dan zal het je waarschijnlijk al wel opgevallen zijn. De werkplaats van Auto Nassau is dubbel zo groot geworden.

Met nòg meer efficiency kan er aan uw auto gewerkt worden. Auto Nassau is officieel Suzuki- en Daihatsu Servicedealer. Niet alleen de verkoop van deze merken is aan Auto Nassau toevertrouwd. Ook het onderhoud en reparaties kunnen snel en vakkundig worden uitgevoerd. "Ook eigenaren van andere merken auto's zijn bij ons altijd welkom", zegt Patrick van den Berg. "Ik zeg wel eens, alles met wielen kunnen wij onderhouden of repareren. Hier wordt de APK uitgevoerd en de airco moet je natuurlijk ook altijd op tijd een servicebeurt geven, om daar 100 procent plezier van te kunnen blijven houden. Wist je dat bij slecht weer de airco er voor zorgt dat je goed door de ramen kunt blijven kijken? Ook voor de veiligheid dus nog eens heel belangrijk."
De werkplaats is twee keer zo groot geworden. Toen het pand naast Auto Nassau vrij kwam, heeft Patrick van den Berg snel zijn besluit genomen. "Met dit pand er bij, kunnen we nòg efficiënter werken en de klant sneller van dienst zijn. Vaak kunnen klanten ook gewoon zonder afspraak langs komen rijden, bijvoorbeeld voor een kleine reparatie. Denk aan het vervangen van een koplamp of een band."
Mocht er iets mis zijn met uw auto binnen de garantieperiode, dan kan Auto Nassau uiteraard heel vakkundig de garantiewerkzaamheden uitvoeren. "En op het gebied van het onderhoud, werken wij met de VOS-onderhoudsbeurten", zegt hij. "Bij die gestandaardiseerde onderhoudsbeurten zit automatisch Mobiliteitsgarantie voor heel Europa inbegrepen. Over mobiliteit gesproken, er zijn altijd leenauto's en –fietsen beschikbaar als de auto in de werkplaats staat."
In Delft rijden er heel wat Suzuki-modellen rond. Auto Nassau is in Delft de enige Suzuki Servicedealer. "Het is dus wel makkelijk, dat je niet hoeft te kiezen. En je hoeft voor het onderhoud of reparaties eenvoudig weg de stad niet meer uit." Auto Nassau, voor twee keer zo groot en dubbel zo efficiënt onderhoud aan uw auto.


Auto Nassau
Lagosweg 9
2622 CZ Delft
(015) 256 66 08
www.suzukidelft.nl