De 38 Renault Trafic's vormen naast elkaar een lange rij.
De 38 Renault Trafic's vormen naast elkaar een lange rij. Foto:

Ondernemers opgelet: 38 keer Voorraad Voordeel op Renault Trafic

DELFGAUW – Autohaag Zeeuw Delft is behalve Renault- en Dacia-dealer ook Pro+ vestiging. Renault Pro+ is een centrum voor bedrijfswagens, services op dit gebied en tegelijkertijd een netwerk voor zakelijke klanten.

Bij Autohaag Zeeuw Pro+ Delft op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw is er momenteel veel voorraadvoordeel te behalen op de, voor veel zakelijke rijders bekende, Renault Trafic. Niet minder dan 38 voorraad-Trafics worden nu verkocht met maar liefst 25 procent korting. "Naast de 25 procent korting ontvangt de klant ook nog eens tot 1.000 euro aan bedrijfswageninrichting gratis en voor de ondernemer geldt een financial lease overeenkomst vanaf 0 tot 1,9 procent ", aldus Ed Mouton.
Buiten dit fantastische voorraad-aanbod zijn ondernemers die een professionele maatoplossing zoeken voor hun zakelijke behoeften, bij Autohaag Zeeuw Pro+ ook aan het juiste adres. Behalve de Renault Trafic, zijn ook de Renault Kangoo en Master op honderden manieren aan te passen. Ook in het aanbod de Renault Kangoo Z.E. elektrische uitvoering en de Renault Twizy Cargo voor leveringen in de stad. "Zo is het ook voor u mogelijk om een bedrijfswagen te vinden die naadloos aansluit bij de behoeften van uw onderneming", legt Ed Mouton uit.
Van de carrosserie tot de motoren en het interieur, uw eigen bedrijfswagen stelt u helemaal zelf samen. In gezamenlijkheid met de erkende carrosseriebedrijven waar Autohaag Zeeuw mee samenwerkt, bouwt Renault een bedrijfswagen op maat. "De kwaliteit en veiligheid blijven gegarandeerd, dus u profiteert van dezelfde garantievoorwaarden en service die u van Renault gewend bent", aldus Ed Mouton.
Het voordeel van een Renault Pro+ vestiging is, dat u wordt geholpen door een verkoopadviseur gespecialiseerd in bedrijfswagens en vervolgens door een gespecialiseerde aftersales adviseur. Een proefrit kan zonder afspraak en er wordt snel een offerte op maat gemaakt. "Een ander groot voordeel is, dat onderhoud kan plaatsvinden binnen acht uur, zonder afspraak en er binnen vier uur een gedetailleerde prijsopgave ligt voor reparaties. Altijd is er vervangend vervoer beschikbaar en u kunt gebruik maken van een haal- en brengservice."
Kom langs bij de Autohaag Zeeuw Pro+ vestiging op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw en profiteer als ondernemer nu van het 25 procent voorraad-voordeel op de Renault Trafic. Er zijn er slechts 38 , dus wees er snel bij!

Autohaag Zeeuw Pro+ Delft
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl