Anouk geeft vrijdag 8 september een strandconcert in Scheveningen.
Anouk geeft vrijdag 8 september een strandconcert in Scheveningen. Foto:

Maak kans op kaarten voor groots strandconcert van Anouk

DELFT - Anouk geeft op 8 september een strandconcert in Scheveningen. Lezers van Delft op Zondag kunnen hiervoor kaarten winnen.

Anouk zit al jaren hoog op de troon van de Nederlandse popmuziek. Maar liefst twaalf albums van deze meest succesvolle rockzangeres van Nederland stonden op één in de Album Top 100. Ze brak in 1997 door met de single 'Nobody's Wife' en scoort hiermee direct een hit in Europa. Sindsdien stond Nederlands bekendste (rock)zangeres met verscheidene nummers in de Nederlandse en Belgische hitlijsten. Enkele van haar andere hits zijn 'R U Kiddin Me, Michel, Girl, Lost, Modern World, Three Days in a Row en Woman. In 2016 bracht ze niet één maar twee nieuwe albums uit: 'Queen For A Day' en 'Fake It Till We Die'.
Dat ze twee albums uitbracht heeft niets te maken met haar jubileumjaar. Het feit dat ze 20 jaar in het vak zit interesseert Anouk namelijk niet. "Daar ben ik totaal niet mee bezig", zegt ze. "Die twee albums zijn meer omdat ik in het jaar 2016 een kindje op de wereld zette en dus niet ging optreden. Ik dacht, dan moet ik in ieder geval veel songs uitbrengen, zodat ik in 2017 genoeg nieuw materiaal heb voor een grote show."
Het is nu dus de hoogste tijd voor een groots strandconcert. Dat gaat vrijdag 8 september gebeuren in Scheveningen. Meer info staat op www.liveonthebeach.nl. Het Kasteeltje en de krant Delft op Zondag mogen drie keer twee kaarten weggeven voor dit concert. Wie kans wil maken, moet de volgende vraag juist beantwoorden en dit uiterlijk aanstaande dinsdag mailen naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl.
In welke talentenshow op tv zat Anouk in de jury?