'Delft Gelatin' is niet meer, maar binnenkort is wel een reünie.
'Delft Gelatin' is niet meer, maar binnenkort is wel een reünie. Foto:

Chaos, reünie, festival en activiteiten bij Lijm & Cultuur

De gasten van Chaos aan de Schie zijn razend enthousiast over de heerlijke nieuwe gerechten van Bas Hoog. Maar er is meer dan eten, zoals een reünie van Delft Gelatin, en Festival Aangeschoten Wild.

Het is 15 jaar geleden dat de werknemers vlak voor de vakantieperiode te horen kregen dat 'Delft Gelatin', ook bekend als 'de lijmfabriek', gesloten zou worden. Enkele oud-medewerkers zijn al vele jaren bezig om een reünie te organiseren en nu is het dan zover. Op 25 maart van 13.00 tot 17.00 uur staan de deuren open voor oud collega's. Al ongeveer 70 mensen hebben aangegeven om onder het genot van een hapje en een drankje oude verhalen op te halen in de voormalige werkplaats van de TD. Ben je ook oud-medewerker en heb je mooie herinneringen aan 'de Lijmfabriek', meld je dan snel aan op www.injeka.nl/reunie.

Festival Aangeschoten Wild
De negende editie van Festival Aangeschoten Wild komt eraan! Het is een flitsend muziek- en cultuurfestival bij Lijm & cultuur dat de nieuwsgierigheid van haar bezoekers prikkelt met ruim veertig artiesten, verrassende (klein)kunst en nieuwe muziek. Landelijk opkomende bands spelen naast lokale talenten uit diverse genres: pop, rock, ska, singer-song en elektronische muziek. Van 15.30 uur tot 02.00 uur. Info en kaarten: www.aangeschotenwild.com.

Chaos aan de Schie
'Experiment Delft' op Lijm & Cultuur is alle werkdagen open van 10-17 uur voor koffie, lunch, werk en lounge. Tijdens Chaos aan de Schie zijn we ook open voor diner op woensdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur. Reserveren via www.chaosaandeschie.nl of 015 - 262 80 89.
Check de agenda op www.lijmencultuur.nl regelmatig voor een overzicht van nieuwe activiteiten bij Lijm & Cultuur!