Afbeelding
Foto:

Elkaar iets gunnen, vertrouwen en lol: de ingrediënten van een goed en lang huwelijk van Chris en Loes

Het is alweer ruim vijftig jaar geleden dat een nog jonge Loes Mesker voor een dansavond in Den Haag kwam. Daar zag ze Chris. De twee waren op slag verliefd.

En al gauw waren ze een stel: Chris en Loes. In het voorjaar van 1967 gaven ze elkaar het ja-woord.
Chris Vaderloos werkte, in de tijd dat hij zijn Loes ontmoette, nog voor Hotel des Indes in Den Haag. Later begon het kersverse echtpaar hun eerste horecagelegenheid: een cafetaria aan de Rotterdamseweg. Later hadden ze ook nog in de binnenstad hun eigen broodjeszaak. En het horecabloed bleef kruipen waar het niet gaan kon toen hun oudste zoon later Partycentrum De Brasserij aan de Brasserskade begon. Inmiddels zijn Chris en Loes en respectievelijk 73 en 71 jaar oud, hebben twee zoons en vijf kleinkinderen en ze zijn nog altijd gelukkig samen. Het geheim van zo'n goed huwelijk? "Elkaar veel gunnen en ook samen veel leuke dingen blijven doen", antwoordt Loes. "Verder is het natuurlijk belangrijk elkaar altijd te vertrouwen en veel te lachen. We hebben samen veel lol gehad en dat houden we erin."
Vorig weekend vierden ze met familie en vrienden hun 50-jarig huwelijk, waarbij de mooie herinneringen, lekker eten en drinken en veel gezelligheid centraal stonden.