Piet Vonk is er met zijn team klaar voor om u ook dit voorjaar weer te kunnen laten genieten van zorgeloze fietstochten of probleemloos woon- werkverkeer.
Piet Vonk is er met zijn team klaar voor om u ook dit voorjaar weer te kunnen laten genieten van zorgeloze fietstochten of probleemloos woon- werkverkeer. Foto: Alphons de Wit

Bij rijwielsporthuis Piet Vonk heb je altijd de wind in de rug

DELFT - De dagen lengen, de terrassen gaan open en het weer past zich hieraan aan. Kortom, het is echt fietsweer.

De recreant haalt zijn stalen ros weer uit de schuur en de forens durft het weer aan om op de fiets naar het werk te gaan. Maar niet voordat ze een bezoekje aan rijwielsporthuis Piet Vonk hebben gebracht.
Ook dit seizoen kunt u weer voor al uw fietsgerelateerde zaken terecht aan de Voldersgracht. "We merken dat de mensen hun fietsen weer tevoorschijn halen. Sommigen laten hem rijklaar maken om er weer een jaar plezier van te hebben, terwijl anderen een nieuwe fiets komen aanschaffen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook een uitgebreide collectie fietskleding; we doen ons best om, binnen de merken die we aanbieden, een zo compleet mogelijk assortiment samen te stellen", vertelt Piet Vonk.
Daarnaast kunt u bij het rijwielhuis terecht voor alle soorten fietsen. "We hebben voor elke portemonnee keus", zegt Vonk. "Zo hebben we elektrische fietsen in de prijsklasse tussen de 1200 en 5500 euro. Natuurlijk hebben we ook verschillende soorten bakfietsen, ook elektrische en hebben we ook voor de recreatieve fietser of wielrenner keuze te over. Dit jaar merken we overigens dat de high-speed fietsen het erg goed doen. Dit zijn elektrische fietsen waarmee je een maximumsnelheid van 45 kilometer per uur kunt halen. Deze zijn vooral onder forenzen populair. Als je in het centrum van Den Haag of Rotterdam werkt, ben je even snel of misschien nog sneller op je werk, je geniet van het zonnetje en je bent nog sportief bezig ook! Met dit soort fietsen, maar ook met de reguliere elektrische fietsen heb je altijd de wind in de rug."
Naast het ruime assortiment en de verschillende merken biedt Piet Vonk goede service. "Bij ons staat alles in het teken van de klant. Wij leveren alleen topkwaliteit fietsen en toebehoren en datzelfde geldt voor de reparaties die we verrichten. Daarom verkopen we wel tweedehands fietsen, maar niet in de prijsklasse tussen de 75 en de 100 euro, zoals studenten soms van ons vragen. Voor die prijs kunnen we namelijk geen producten leveren die aan onze maatstaven voldoen."
Kortom, wilt u dit voorjaar zorgeloos van het zonnetje en de natuur genieten, ga dan niet van honk zonder een rijwiel van Piet Vonk.