Bewoners Sterflat verbaasd over artikel

DELFT – Bewoners van de Sterflat in de Griegstraat lazen afgelopen weekend vol verbazing over de geluidsoverlast in hun flat, waarover medebewoner Gunther Niessen klaagde.

"Wat hij in het artikel vertelde, dat we hier continu geluid horen, dat klopt helemaal niet", laat één bewoonster weten. "Ja, de verwarming tikt heel af en toe, zoals in elk huis, maar verder is hier helemaal geen geluidsoverlast. Het is onzin. Veel mensen zijn verontwaardigd over het artikel in Delft op Zondag." Een andere bewoonster, die eveneens anoniem wil blijven, bevestigt dat Niessen de enige inwoner is die geluidsoverlast ervaart. "Ja, vroeger hoorde je weleens getik", begint ze, "maar sinds de ketels zijn vervangen horen we niets. Bovendien treffen de complexbeheerder en woningcorporatie Vidomes absoluut geen blaam. Ze doen juist veel voor de bewoners hier."
Volgens de twee bewoners is Niessen verward en ziet en hoort hij zodoende dingen die er niet zijn. "Hij leeft in een waanwereld. Zodoende hoort hij het in zijn beleving misschien wel echt allerlei geluiden en bijt hij zich er daarom zo in vast. Maar wij hebben nergens last van."