Geweldige luxe in de nieuwe Mazda CX-5.
Geweldige luxe in de nieuwe Mazda CX-5. Foto:

Instappen in de nieuwe Mazda CX-5

REGIO – De Mazda CX-5 is gepresenteerd. Het instapmodel dat is de 165 pk sterke 2.0-liter Sky Active-G benzine uitvoering met een handschakelde versnellingsbak. Prijskaartje: 30.990 euro.

Voor de luxere TS-uitvoering betaal je 33.990. Die luxueusheid wordt onder andere gevormd door: automatische verlichting, ACC, 17-inch wielen, privacy glass en het 7-inch multimediascherm. Bij de TS+ komt daar nog eens led-dagrijverlichting en -achterlichten, stoelverwarming, stuurwielverwarming, dodehoek-detectie en bochtverlichting bij.
Die uitvoering kost 35.490 euro. Tegen een meerprijs van 1.000 euro is de SkyActiv-Drive zestrapsautomaat leverbaar.
Bovenaan de benzineladder vinden we de GT-M. Voor 46.490 euro mag die mee naar huis. De extra luxe van de GT-M: een achterklep die automatisch open gaat, keyless entry, elektrisch verstelbare stoelen, een head-up display, een Bose audiosysteem met een zestiental speakers, navigatie, leren bekleding en 19-inch lichtmetalen wielen. De GT-M komt, zowel bij de benzineversies als de diesels, standaard met vierwielaandrijving en de automatische versnellingsbak. Op dieselgebied is er keuze uit twee motoren. De levering begint in juni.

Auto Haagstad
www.haagstad.nl