Afbeelding
Foto:

Delft Moves kiest nieuwe samenwerkingspartners

DELFT - Het Delft Moves festival duurt dit jaar van 31 maart tot en met 2 april. Achter de schermen wordt momenteel alweer hard gewerkt om er een groots dansfeest van te maken. Nieuwe partners hebben zich aangesloten.

Het Delft Moves festival is enthousiast over de nieuwe partner
Youthbank Delft, die dit jaar meehelpt met het verwezenlijken van Delftse dansprojecten. De groep jongeren die de YouthBank vormen, beslissen zelf wat belangrijk is voor hun stad en helpen andere jongeren hun plannen uit te voeren. Voor het festival hebben zij hun medewerking verleend aan de productie 'Bouie', die dan ook in première gaat.
PIP Den Haag is aangetrokken om de boel in Delft eens flink op te schudden. Wat deze creatieven van dit populaire partycollectief voor de stad in petto hebben, blijft nog even geheim. Maar ongewoon wordt het sowieso. Op zaterdagavond 1 april bouwen ze een feestje in Theater de Veste. De ticketverkoop hiervoor is begonnen! Het initiatief DelftsPeil wil Delftse bewoners betrekken bij culturele initiatieven: dat is natuurlijk een uitgelezen kans bij het Delft Moves project. Hier hebben de beide organisaties elkaar gevonden. In de wijken vindt nu de voorproductie plaats van 'One on Stage', dat tijdens het Delft Moves festival op zaterdag 1 april in première gaat.
De Delft Moves-organisatie nodigt heel Delft uit om op zaterdag 1 april naar de première van de Delftse dansproducties te komen. Een kaartje voor het zaalprogramma kost 7,50 en geeft je tegelijkertijd toegang tot de PIP party na afloop. Zie: www.theaterdeveste.nl.
Op vrijdag 31 maart opent de internationaal enthousiast ontvangen groep The Ruggeds het Delft Moves festival en op zondagmiddag sluit Introdans het festival met een familievoorstelling in de grote zaal van Theater de Veste.