Het verkoopteam van Zeeuw & Zeeuw bij de Nissan Note, met van links naar rechts Yannick Rietveld, Pieter Dekkers en Ruud Oosterveen.
Het verkoopteam van Zeeuw & Zeeuw bij de Nissan Note, met van links naar rechts Yannick Rietveld, Pieter Dekkers en Ruud Oosterveen. Foto:

Nu of Note bij Zeeuw & Zeeuw in Wateringen

WATERINGEN – De Nissan Note staat in het middelpunt van de belangstelling tijdens de Netto Netto Deal Dagen bij Zeeuw & Zeeuw in Wateringen.

De Netto Netto Deal Dagen staan voor een totale leegverkoop. Deze keer met als centrale auto de Nissan Note. Wees er snel bij, want op is tijdens deze actiedagen ook echt op.

Wat houdt de Netto Netto Deal in? Deze houdt in, dat de Nissan Note, nu direct uit voorraad leverbaar, met een korting van 3.250 euro aangekocht kan worden. De Note wordt dan in Connect Edition uitvoering geleverd. "Geheel rijklaar komt dit neer op de prijs van 16.925 euro", zegt vestigingsmanager Pieter Dekkers. "Hiermee is deze uitvoering voorzien van metallic lak en zonder verdere, bijkomende kosten. Verder is de auto standaard voorzien van een in hoogte verstelbare bestuurderstoel, Nissan Connect Navigatie, cruise control en automatische airco. Oh ja, en niet te vergeten is de achterbank verschuifbaar, om ook de passagiers het juiste rijcomfort te bieden."
De Nissan Note is elegant en dynamisch dankzij een lage daklijn, uitlopende wielkasten en een slanke grille met scherp gelijnde koplampen. Achter dit scherpe silhouet gaat veel meer ruimte schuil dan je zou denken.
Design en functionaliteit zijn gecombineerd in het verfijnde interieur van de Note. Een verrassend ruime en praktische indeling, afgewerkt met hoogwaardige kwaliteitsbekleding: een autointerieur dat u comfort biedt tijdens iedere rit. "Het is nu of Note bij Zeeuw & Zeeuw", aldus Dekkers.

Zeeuw & Zeeuw
's-Gravenzandseweg 14
2291 PE Wateringen
(0174) 63 80 60
www.zeeuwenzeeuw.nl