De Jeep Grand Cherokee op de voorgrond in de showroom van Preuninger Haagland. (foto's: Martijn Linthorst)
De Jeep Grand Cherokee op de voorgrond in de showroom van Preuninger Haagland. (foto's: Martijn Linthorst) Foto:

De eerste Jeep-klanten vinden hun weg naar Preuninger Haagland

YPENBURG – Preuninger Haagland is sinds 1 januari van dit jaar officieel Jeep-dealer. Zowel de verkoop van nieuwe Jeeps als occasions, maar ook de aftersales van dit merk zijn bij Preuninger Haagland in goede handen.

"De eerste Jeep-klanten hebben de weg naar ons bedrijf al gevonden", zegt Robert den Toom. Modellen die veel in de belangstelling staan, zijn de Renegade, maar ook de Cherokee en Grand Cherokee. Robert den Toom vertelt graag over de nieuwste uitvoering van de Renegade, met de naam Night Eagle II. "Die uitvoering heeft bij ons een veelbelovende start gekend", zegt hij. "Er is veel belangstelling voor. En halverwege het jaar verwachten we de geheel nieuwe Jeep Compass in de showroom. Hiervan zullen binnen afzienbare tijd de details bekend worden gemaakt."

Kenmerkende grille
Alle Jeep-modellen, gekenmerkt door de grille met zeven ovale luchtinlaten, staan bij Preuninger Haagland in dezelfde showroom als Alfa Romeo. Het gedeelte van Jeep wordt de komende tijd nog helemaal aangepast aan de Jeep-style. "Inclusief alle visualls van Jeep. En aan de buitenkant verschijnt natuurlijk het Jeep-logo op de gevel van het pand", zegt hij.
Het merk Jeep behoort sinds enige tijd tot de Fiat Groep. Dat wil zeggen, dat Fiat voor 100 procent eigenaar is van Jeep.

Showroom Jeep en Alfa
Niet voor niets wordt Jeep in dezelfde showroom gepresenteerd als Alfa Romeo. "Dat is namelijk, omdat de merken elkaar aanvullen", gaat hij verder. "Het sportieve Alfa Romeo en het stoere 4x4 merk Jeep. Twee premium automerken, in het luxere en hogere prijssegment, die met hun specifieke eigenschappen autorijden extra bijzonder maken."
Kom langs in de showroom van Preuninger Haagland. Bekijk in de showroom alle modellen van Jeep (en Alfa Romeo natuurlijk).



Preuninger Haagland
Laan van Waalhaven 417
2497 GM Den Haag-Ypenburg
(070) 307 39 50
www.preuninger.nl