René Vermeulen bij het pand van Qualified Sales aan de Burgemeestersrand 57a, waar op 14 maart een infoavond is.
René Vermeulen bij het pand van Qualified Sales aan de Burgemeestersrand 57a, waar op 14 maart een infoavond is. Foto:

Qualified Sales heeft milieuvriendelijkste innovatie tegen kalkaanslag

DELFT – Het Delftse bedrijf Qualified Sales ziet een toenemende interesse in de Scalewatcher – en dat is ook niet gek. Dit innovatieve apparaat lost in één keer alle kalkproblemen in huis op.

Ook VVE's sportclubs, kantoren, zorginstellingen, horeca en industrie hebben het nut van de Scalewatcher inmiddels ervaren. Wereldwijd zijn er al 500.000 exemplaren verkocht.
"Je kent die schrikbeelden wel van tv", vertelt René Vermeulen van Qualified Sales. "Je ziet apparaten die stuk gaan, lelijke voegen, schimmels, aangeslagen glazen douchedeuren in de badkamer. Allemaal veroorzaakt door kalkafzetting." Zonde van die apparaten, maar het kan ook in de kosten lopen. Een kalklaag van 6 millimeter in je warmwatersysteem verhoogt de energiekosten met 40 procent. "En omdat je dankzij de Scalewatcher bovendien 50 procent minder zeep, shampoo en wasmiddel hoeft te gebruiken, kan een gezin met twee kinderen jaarlijks al gauw 600 euro besparen", weet René Vermeulen. De Scalewatcher is verkrijgbaar vanaf 349 euro en verdient zich dus al gauw terug. Voor de zakelijke markt zijn zwaardere oplossingen verkrijgbaar.
Hoe het werkt? De Scalewatcher-technologie behandelt het water dat binnenkomt vanaf de watermeter. Door middel van elektromagnetische velden worden de stervormige kalkkristallen ronder en kleiner van vorm. Hierdoor hechten ze niet meer oppervlaktes. "Al die dure en chemische oplossingen die in reclames voorbijkomen, behoren dankzij de Scalewatcher tot het verleden." Het apparaat is eenvoudig zelf te installeren, maar het is ook mogelijk dit door het professionele installatieteam te laten doen.
Qualified Sales betrok onlangs een nieuw pand, aan de Burgemeestersrand 57a in Delft. Tijdens de twee open dagen die het bedrijf hier al organiseerde verdiepte vele particulieren en ondernemers zich al in de vele voordelen van de Scalewatcher. Dinsdag 14 maart is er vanaf 19.30 uur wederom een informatieavond. Meerdere adviseurs zijn dan aanwezig om uitleg te geven, vragen te beantwoorden en er wordt een presentatie gegeven. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Iedereen is van harte welkom om geheel vrijblijvend langs te komen. "En mochten mensen die avond niet kunnen dan zijn we natuurlijk de hele week tijdens kantoortijden bereikbaar en aanwezig om mensen in onze showroom van advies te voorzien", besluit René Vermeulen. Meer informatie: www.qualifiedsales.nl of 085 - 303 67 51.