Blue Sunday staat deze maand in het teken van horeca. (foto: Marianne Q Photography)
Blue Sunday staat deze maand in het teken van horeca. (foto: Marianne Q Photography) Foto: Marianne Q photography

Blue Sunday blijft vernieuwen, nu met Horeca (s)hoppen

De ondernemers aangesloten bij Blue Sunday blijven vernieuwen en originele samenwerking creëren. Van 19 tot en met 26 maart draait het geheel om Delft dè horecastad: ontdek het onontdekte.

De consument wordt dubbel en dwars verwend en getrakteerd. 'Verdien' bij een van de aangesloten winkels een Horeca (S)Hoppen strippenkaart met leuke horeca acties, met een volle strippenkaart krijg je een goed gevulde Blue Sunday-goodiebag. Dit samen telt toch al gauw op tot een waarde van 100 euro!
Vanaf zaterdag 11 maart zijn er strippenkaarten beschikbaar bij vijftien winkels. Kijk op het Facebookevenement Blue Sunday Horeca (S)Hoppen om te zien bij welke winkels de strippenkaarten kunnen worden 'verdiend'. Deze strippenkaarten met leuke acties zijn te gebruiken van 19 tot en met 26 maart.
Loop met de Horeca (S)Hoppen strippenkaart een leuke route door de Delftse binnenstad en ontdek de unieke horecaplekjes die je eigenlijk allang had moeten ontdekken. Is je strippenkaart vol? Haal dan een toffe Blue Sunday goodiebag bij de winkel waar je de strippenkaart had gekregen. Voor deze actie geldt op = op.
Bekijk alle deelnemende ondernemers op de Facebookpagina van Blue Sunday en volg het evenement Blue Sunday Horeca (S)Hoppen. Blue Sunday is een samenwerking die Delftse ondernemers met een blauw hart zijn aangegaan.
Samen staan ze sterk om Delft op de kaart te zetten en te promoten dat Delft elke zondag open is met veel activiteiten. Volg Blue Sunday op Facebook en Instagram via Blue Sunday Delft.