Rob Struik op de plaats waar kapotte autoruiten worden verzameld en gerecycled. (foto: Martijn Linthorst)
Rob Struik op de plaats waar kapotte autoruiten worden verzameld en gerecycled. (foto: Martijn Linthorst) Foto:

Het vernieuwde logo van Autotaalglas: overal te zien in de werkplaats

RIJSWIJK/DELFT – Autotaalglas Rijswijk is hèt adres als het om ruitreparatie of –vervanging gaat. Heeft u schade aan de voorruit van uw auto, breng die dan snel langs aan de Patrijsweg 72 in Rijswijk.


Vaak is de schade aan uw voorruit al binnen een half uur gerepareerd. Gaat het om de vervanging van de voorruit? Dat duurt anderhalf uur, maar er is altijd vervangend vervoer beschikbaar. Kom langs en bekijk meteen het nieuwe logo op de nieuwe bebording van het bedrijf.

Duurzaam Ondernemen
Autotaalglas Rijswijk heeft kortgeleden het certificaat van de Stichting Duurzaam Ondernemen ontvangen: een superstrenge controle op de kwaliteit van ruitreparatie en recycling.
"Door het warmer wordende weer wordt een sterretje al gauw een scheur. Helemaal als er veel vrachtverkeer over de weg rijdt. In het voorjaar en richting de zomer wordt het steeds drukker op de weg. Die los liggende steentjes kunnen als ze opspringen een aardige schade aan de autoruit toebrengen", legt Rob Struik uit. "Een sterretje wordt dus al gauw een scheur, vooral bij koud weer. Maar wij zijn hèt aangewezen bedrijf om die problemen op te lossen!"

Contactgegevens
Telefoon: (070) 319 28 05. Internet: www.autotaalglas.nl.