Werkse!-directeur Cor van der Wel (links), Wilma Broeseliske van de Delftse Uitdaging en Marcel Tissen van Ipse de Bruggen.
Werkse!-directeur Cor van der Wel (links), Wilma Broeseliske van de Delftse Uitdaging en Marcel Tissen van Ipse de Bruggen. Foto:

Handel mee op de Beursvloer Delft & Midden-Delfland

DELFT - Tijdens Beursvloer Delft en Midden-Delfland, op dinsdag 11 april, wordt er gehandeld in maatschappelijke betrokkenheid.

Bedrijven en maatschappelijke organisaties die 'iets' voor elkaar en voor de maatschappij willen betekenen ontmoeten elkaar dit jaar bij Ipse de Bruggen in 'De Ruimte' aan de Mercuriusweg 1 in Delft tijdens deze elfde editie van de Beursvloer in deze regio.
Vorige week werd het stokje van de Beursvloer Delft en Midden-Delfland, onder toeziend oog van Wilma Broeseliske van de Delftse Uitdaging, officieel overgedragen door Cor van der Wel, directeur van Werkse! en gastheer in 2016 aan Marcel Tissen, zorgmanager bij Ipse de Bruggen, de gastheer in 2017.

Dynamisch
Op de Beursvloer gaat het er dynamisch aan toe. Maatschappelijke organisaties en bedrijven ontmoeten elkaar met maar één doel: daadwerkelijk concrete afspraken - zogeheten 'matches' - maken. Wat kunnen zij voor elkaar betekenen op het gebied van menskracht, advies, materialen of ruimte? Het gaat om matches, dus handelen met gesloten beurs. Wat de één over heeft of kan bieden kan voor de ander zeer gewenst zijn.
De eerste deelnemers staan alweer genoteerd. Inmiddels hebben 30 organisaties en maatschappelijke ondernemingen zich al aangemeld. En er is nog plaats. Bedrijven die in Delft of Midden-Delfland iets voor de maatschappij willen doen zijn van harte welkom zich aan te melden, Een stichting of verenigingen die aansluiting bij het bedrijfsleven zoeken, kunnen zich natuurlijk opgeven. Er zijn talloze mooie matches te bedenken èn te organiseren. Het is een wisselwerking. Bedrijven kunnen iets betekenen voor een maatschappelijke organisatie, stichting of vereniging en zij kunnen vaak weer iets terugdoen voor het bedrijf.
De elfde is op dinsdag 11 april van 17.00 uur tot 20.30 uur. Aanmelden kan via www.beursvloerdelft.nl. Hier is tevens meer info te vinden.