Choy, Hu en Lin (v.l.n.r.) van Chinees specialiteitenrestaurant China Garden zijn trots op de grote kring van vaste klanten die het restaurant de afgelopen 40 jaar opbouwde.
Choy, Hu en Lin (v.l.n.r.) van Chinees specialiteitenrestaurant China Garden zijn trots op de grote kring van vaste klanten die het restaurant de afgelopen 40 jaar opbouwde. Foto:

China Garden: al 40 jaar een begrip om van te smullen

DELFT – China Garden viert deze maand het 40-jarig jubileum. Het Chinees specialiteitenrestaurant aan het Bartokpad 8 viert dit onder meer met een speciale jubileumactie. In het restaurant geldt de hele maand een korting van 10 procent op de rekening.

De chefs en de keukenbrigade bereiden het eten met passie. Daarom heeft China Garden in de afgelopen 40 jaar een grote kring aan vaste en tevreden klanten opgebouwd.
"Onze klanten waardeerden ons eten vanwege de goede prijs - kwaliteitsverhouding. Ook maken we hier alleen gerechten die we zelf ook lekker vinden, bereid met goede en verse producten. Dat proef je."
De gasten van China Garden komen niet alleen uit Delft, maar uit alle omliggende gemeentes van de stad. "Ze komen graag terug", weet gastheer A Ching Lin. "Ze komen hier niet alleen vanwege het goede eten, maar ook omdat ze ons restaurant gezellig vinden en we hier uitstekende parkeergelegenheden hebben. Een etentje bij China Garden is echt een avondje uit. Ze kunnen in ons restaurant helemaal zichzelf zijn. We behandelen onze gasten altijd met respect. Dat vinden we hier heel belangrijk. Zo bouw je een band op. De meeste vaste gasten kennen we dan ook bij naam. We hebben kinderen zien opgroeien en meegemaakt dat ze hier later weer met hun eigen kinderen terugkwamen."
Gasten kunnen bij China Garden uitgebreid dineren, maar ook kiezen voor een eenvoudige maaltijd, alles is mogelijk. "Het maakt ons niets uit of iemand alleen voor een kopje soep komt of voor een compleet diner", zegt gastheer Lin. Wat na het diner over is, kan en mag mee naar huis worden genomen in de hiervoor beschikbare speciale verpakkingen. Zo kun je de volgende dag nog eens nagenieten van een avondje China Garden. Vanwege het 40-jarig jubileum geldt de gehele maand maart een mooie actie voor wie komt eten in het restaurant. Op de gehele rekening wordt dan een korting van 10% gegeven.
Voor afhalers bieden wij een fantastisch familiemenu (3 personen) aan. Daar betaalt u maar 16 euro voor. "Het familiemenu is standaard met babi pangang, foe yong hai, staté babi en mini loempia's. En daarbij mag u nog één gerecht kiezen uit een kaart van tien."
"China Garden ligt enigszins verscholen in de wijk Buitenhof, maar is uitstekend bereikbaar. Men moet ons maar net weten te vinden."
De gastheer en het team van China Garden kijken tevreden terug op 40 mooie jaren. "En namens alle personeelsleden van China Garden wil ik u hartelijk bedanken voor het feit dat we u de afgelopen 40 jaar van dienst mochten zijn."

China Garden
Bartokpad 8
T. 015 – 256 37 35
W. www.chinagardendelft.nl