'Tot Zover' brengt zondag 26 februari improvisatietheater.
'Tot Zover' brengt zondag 26 februari improvisatietheater. Foto:

Een avond onvoorspelbaar theater

Zin in een avondje theater, waarbij zowel het publiek als de spelers niet weten wat ze kunnen verwachten?

Kom dan op 26 februari naar het optreden van improvisatietheatergroep Tot zover in het Rietveld Theater te Delft. De kans op hilarische en lachwekkende scènes is groot, maar ook een brok in je keel, kippenvel, een glimlach of plaatsvervangende schaamte, behoren zeker tot de mogelijkheden.
Tot zover verrast met volledig geïmproviseerde scènes en games, waarbij het publiek inbreng wordt gevraagd om de spelers op de meest diverse locaties te brengen, soms in lastige situaties, ingewikkelde relaties of met extreme emoties. Het is het tweede optreden waarbij twee teams van de Delftse groep elkaar uitdagen om de gunst van het publiek te winnen.
De voorstelling vindt plaats in het Rietveld Theater aan het Rietveld 49 in Delft, op 26 februari van 20.30 uur tot 22.30 uur. Na afloop van de voorstelling wordt met de pet rondgegaan en kunnen bezoekers, ook financieel, hun waardering uitspreken. Kosten bedragen in elk geval 5 euro per persoon, maar wie voor mee euro's plezier heeft gehad, is vrij een hoger bedrag bij te dragen.