Frans van Wijk bij de garageboxen die inmiddels zijn gebouwd. Binnenkort hoopt Garagebox Pijnacker-Nootdorp aan de bouw van fase 2 te kunnen beginnen.
Frans van Wijk bij de garageboxen die inmiddels zijn gebouwd. Binnenkort hoopt Garagebox Pijnacker-Nootdorp aan de bouw van fase 2 te kunnen beginnen. Foto:

Garagebox Pijnacker-Nootdorp organiseert open dag

PIJNACKER – Aan de Boezemweg 18 in Pijnacker komen zeventig garageboxen. Voor geïnteresseerden is hier zondag 5 maart een open dag. De multifunctionele garageboxen kunnen binnenkort worden gehuurd. De boxen kunnen worden gebruikt als hobbyruimte, opslagruimte, magazijn, bedrijfsruimte of klusruimte en in overleg is alles op wens van de huurder in te richten. De eerste fase is al gebouwd, 60 procent hiervan is reeds verhuurd. "We kijken al uit naar de bouw van fase 2", vertelt Frans van Wijk van Garagebox Pijnacker-Nootdorp. De boxen zijn 6 meter lang, 3 meter breed en 2,5 meter hoog. Mensen die bijvoorbeeld gaan verhuizen, kunnen ze voor een weekje huren. Wie ze voor langere tijd huurt, betaalt 164 euro per maand. Zondag 5 maart is er van 12.00 uur tot 15.00 uur een open dag. Iedereen is dan van welkom om onder het genot van een hapje, een drankje en een muziekje te komen kijken. Meer info: www.garageboxpijnacker-nootdorp.nl.