Kom kennismaken met de nieuwe Nissen Micra tijdens de voorpremière bij Zeeuw & Zeeuw in Zoetermeer.
Kom kennismaken met de nieuwe Nissen Micra tijdens de voorpremière bij Zeeuw & Zeeuw in Zoetermeer. Foto: Martijn Linthorst

Voorpremière tijdens de Nieuwe Micra Exclusive Tour bij Zeeuw & Zeeuw

ZOETERMEER – De gloednieuwe Nissan Micra is op 17 en 18 februari te bewonderen in de showroom van Zeeuw & Zeeuw in Zoetermeer. De Nieuwe Micra Exclusive Tour is dan namelijk bij de Nissan-dealer neergestreken.

Dit is dé mogelijkheid om als één van de eersten in Nederland de nieuwe Nissan Micra in het echt te bewonderen. Met ruim 7 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, staat de vijfde generatie Micra nu klaar om de wereld opnieuw te veroveren. De nieuwe Nissan Micra is langer, breder en lager dan ooit tevoren. De auto heeft een gedurfd design, een strak gestroomlijnd exterieur, toonaangevende technologie in zijn klasse en is behendig tijdens iedere rit. Daarmee biedt de Nissan Micra een inspirerende rijervaring.

Exclusief
Het Sales-team van de Zeeuw & Zeeuw vestiging Zoetermeer nodigt u graag uit voor deze exclusieve voorpremière.
Op vrijdag 17 februari staat de Micra van 16.00 tot 20.00 uur in de showroom en op zaterdag 18 februari van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens de nieuwe Micra Exclusive Tour is er uitgebreid gelegenheid om de nieuwe Micra goed te bekijken. Mèt informatie van het Sales-team.
Voor de snelle beslissers heeft Zeeuw & Zeeuw een spectaculaire actie. Wie nu een Micra met Bose® Personal® Audiosysteem bestelt (optioneel op Acenta & N-Connecta, standaard op Tekna), kan thuis alvast genieten van het prachtige Bose-geluid via het Bose Wave® SoundTouch® IV systeem ter waarde van 799 euro.

Motoren
De nieuwe Nissan Micra is leverbaar vanaf 15.190 euro. Leasen kan al vanaf 395 euro per maand en met de nieuwe dCi 90 dieselmotor (of IG-T 90 benzinemotor) heeft de leaserijder 22 procent bijtelling voor privé-gebruik.


Nissan Zeeuw & Zeeuw
Platinastraat 47
2718 SZ Zoetermeer
(079) 750 50 25
www.zeeuwenzeeuw.nl
www.nissanwinkel.nl