Martin en Erik Idenburg krijgen het muurschild uitgereikt door Eric Stern, manager van BOVAG Nederland.
Martin en Erik Idenburg krijgen het muurschild uitgereikt door Eric Stern, manager van BOVAG Nederland. Foto: Martijn Linthorst

BOVAG-erkenning van Idenburg Car Solutions nu officieel

DELFT – Idenburg Car Solutions is sinds kort een BOVAG-erkend garagebedrijf. Het bedrijf kreeg op 1 februari j.l. het bijbehorende muurschild overhandigd door Eric Stern, branchemanager van BOVAG Nederland. "Wij van Idenburg Carsolutions zijn erg trots op deze erkenning."

Als BOVAG-erkend garagebedrijf moet je aan veel eisen voldoen. Hiertoe is een aantal belangrijke uitbreidingen en wijzigingen in het bedrijf doorgevoerd. De oorspronkelijke brug is verplaatst naar het midden van de werkplaats. In een aanvoegende ruimte is een nieuwe brug geplaatst. Op de plaats waar de eerste brug oorspronkelijk stond, komt nu een tweede, met houten vloer uitgeruste poets- en polijstwerkplek. "Wij zijn nu dus in staat om alle kwaliteit te leveren die bij een BOVAG-erkenning hoort", zegt Martin Idenburg. "De onderhoudscapaciteit is flink uitgebreid, de brug in de aparte ruimte is namelijk een vierkolommer, speciaal voor busjes en campers. Binnenkort komt er ook een tweede speciale poetsbrug, die wordt dan vooral gebruikt voor het aanbrengen van keramische coating."
Ook is het 'bandenhotel' uitgebreid, zoals bedrijfsleider Erik Idenburg het noemt. Hier kunnen, bij de wisseling van zomer- naar winterbanden, de banden voor de klant opgeslagen worden. Een ruimte met hoge stellages is hiervoor in het bedrijfspand ingericht. "Ongeveer gelijktijdig met de BOVAG-erkenning, zijn we ook Bosch AutoCrew geworden", gaat Martin verder. AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. Het is overigens niet zo, dat alleen Bosch-onderdelen geleverd kunnen worden. De keuze is aan de klant en onderdelen van alle merken zijn mogelijk. Bij Bosch AutoCrew kun je terecht voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles. "In de werkplaats maken we gebruik van diagnoseapparatuur en -software van Bosch", zegt Idenburg. "Bovendien hebben onze monteurs hiervoor een aantal extra opleidingen moeten volgen." De Bosch AutoCrew van Idenburg Car Solutions zorgt dat uw autoproblemen snel en goed worden opgelost. "Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken", aldus Erik Idenburg.

Idenburg Car Solutions
Schieweg 81
2627 AT Delft
(015) 257 16 70
www.idenburgcarsolutions.nl