Piet Mensert voor de goed herkenbare gele bedrijfswagen van zijn aannemersbedrijf Gebr. Mensert.
Piet Mensert voor de goed herkenbare gele bedrijfswagen van zijn aannemersbedrijf Gebr. Mensert. Foto: Martijn Linthorst

'Geen klus te klein' voor aannemersbedrijf Gebr. Mensert

DELFT – Het aannemersbedrijf Gebr. Mensert doet veel grote projecten. Piet Mensert wil wel even benadrukken, dat zijn aannemersbedrijf ook gewoon voor kleinere klussen ingeschakeld kan worden. "Voor ons is geen klus te klein", zegt hij vastberaden. "De kleine klussen in en om het huis gaan wij niet uit de weg."

Voor een klemmende deur kun je dit bedrijf gewoon bellen. "Moet het toilet opgeknapt worden? Ook daarvoor komen wij langs. Mocht er dus eens een klein klusje te doen zijn, schroom dan niet om ons in te schakelen. Het is een wijdverbreid misverstand dat een aannemersbedrijf als het onze die klussen niet zouden aannemen", aldus Mensert.

Binnenstad
Aannemersbedrijf Gebr. Mensert, met de werkplaats aan de Verwersdijk 35, is een bedrijf dat veel werken in de binnenstad aanneemt. Bij al die werken komt het wel eens voor, dat er dakpannen overblijven. Die verzamelen de medewerkers, om op te slaan. "Voor bijvoorbeeld stormschade", zegt hij. "Wist je dat mensen met inbraakschade bij ons voorrang hebben? We kunnen de volgende dag al heel snel ter plaatse zijn. Snel schakelen heet dat. Tevens kunnen wij assisteren en adviseren bij verzekeringsgevallen." Het aannemersbedrijf heeft een enthousiast team van acht man en een leerling-timmerman. Het is namelijk een erkend leerbedrijf, dat bestaat sinds 1892. Ruim een eeuw ervaring, met inmiddels de vierde generatie aan de leiding.

Grote projecten
Enkele voorbeelden van grote projecten die aannemersbedrijf Gebr. Mensert heeft uitgevoerd: het oude Raadhuis in Naaldwijk. De hele buitenkant is in de originele stijl terug gebracht. En ook de binnenkant is helemaal gerenoveerd. "Maar in Delft hebben we ook genoeg grote projecten achter de rug. Aan de Voorstraat hebben we bijvoorbeeld een totale woningverbouwing gedaan. Ook het statige pand van Villa Maria aan de Oostsingel is een klus van ons bedrijf. De buitenkant is helemaal verfraaid, onder meer door de plaatsing van een mooi sierhek rond het gebouw, neergezet in samenwerking met de smid Bitter Staal."

Vakbekwaamheid
Stuk voor stuk blijken van de grote vakbekwaamheid van aannemersbedrijf Gebr. Mensert.

Telefoon: (015) 212 53 65.
Internet: www.mensert.com.