Van Brocante tot Theetuin organiseert zaterdag 11 februari een Valentijnsworkshop.
Van Brocante tot Theetuin organiseert zaterdag 11 februari een Valentijnsworkshop. Foto:

Valentijnsdag komt eraan

DELFT - Valentijnsdag is in aantocht. Dat betekent: extra liefde zijn voor je geliefde. Of een stille liefde verrassen. Daarvoor zijn in Delft vele mogelijkheden.

Je kunt Valentijnsdag natuurlijk gewoon thuis vieren aan de keukentafel, met slechts een pan boerenkool tussen jou en je geliefde. Of samen op de bank. Maar minstens zo leuk is om je geliefde mee uit eten te nemen. Of ergens een drankje te doen. Talloze restaurants in Delft hebben dinsdag 14 februari speciale Valentijns-specials op de kaart staan. Zoals Moodz, Het Konings Huys en Hampshire Hotel Delft Centre. Ga met je geliefde de stad in en ontdek welk Valentijns-menu jullie het meest kan bekoren.
Met je geliefde genieten van romantiek op het witte doek? Dat kan in Pathé, waar de Titanic in 3D te zien is.
Wie met Valentijnsdag niet met lege handen aan wil komen, kan meedoen aan Valentijnsworkshop in Van Brocante tot Theetuin, op zaterdag 11 februari. Deelnemers gaan dan vanaf 14.00 uur onder het genot van een kopje thee met wat lekkers aan de slag met chocolade in wit, puur en melk. Ze maken hiervan zelf chocolaatjes. Uiteraard wordt ook getoond hoe je die kunt voorzien van hartjes, liefdesduifjes of marsepeinen roosjes. De 2,5 uur durende workshop is op zaterdag 11 februari van 14.00 uur tot 16.30 uur aan de Oostsingel 156. De kosten zijn 35 euro per persoon inclusief alle materialen, begeleiding en koffie/thee met wat lekkers. Inschrijven kan via sylvia@vanbrocantetottheetuin.nl.