Een dagje Thermen Holiday is een dagje ontspannen en genieten.
Een dagje Thermen Holiday is een dagje ontspannen en genieten. Foto:

Genieten bij Thermen Holiday Schiedam, gewoon omdat het kan

Gaat u gebukt onder drukke werkdagen en deadlines? Of bent u de winter gewoon helemaal zat? Kom dan naar Thermen Holiday in Schiedam en geniet nu van extra voordeel tijdens de wintermaanden.

Breng uw winterdagen warm door bij Thermen Holiday. Met ons Proef Thermen Holiday arrangement - met gratis lunch & diner bij een regulier saunatarief van 32 euro 50 in plaats van 57 euro 50 - kunt een heerlijk dagje ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Reserveer een dagje ontspanning via www.thermenholiday.nl/proefthermenholiday.

Wellness
Thermen Holiday is hét wellness resort van de Randstad. U kunt gebruik maken van maar liefst twaalf heerlijke sauna's, verschillende baden en whirlpools, een prachtige tuin en eten in ons sfeervolle restaurant.
Echte aanraders zijn de Kelosauna waar de grootste saunakachel ter wereld staat, de mythische Hobbitsauna en onze befaamde Löyly-sessies met opgietingen, echte feestjes in de sauna. Een dagje Thermen Holiday is dus puur genieten!
Thermen Holiday beschikt ook over een hoogwaardig Beauty instituut, waar u met of zonder sauna bezoek gebruik van kunt maken van de meest luxe Beauty- en Massage-behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in diverse hoogwaardige beauty behandelingen, zoals Velashape (tegen cellulite), definitief ontharen (maak uzelf zomerklaar), microdermabrasie (huidverjonging) en onze aangeprezen, ontspannende Babor gezichtsbehandeling. Houdt u echter meer van een goede massage? Dan bent u bij Thermen Holiday ook zeker aan het goede adres. Van een stevige sportmassage, tot een combi-behandeling (sport-, klassiek- en hotstone), alles is mogelijk in hét wellnessresort van de Randstad.
Bekijk onze website voor openingstijden en speciale dames & badkledingdagen. Wilt u toch liever zelf uw sauna dag samenstellen? Dan hebben ook nog een 12 euro 50 entree actie. Deze is te reserveren via: www.thermenholiday.nl/delftopzondag. Tot ziens bij Thermen Holiday aan de Prinses Beatrixlaan 10 in Schiedam.

Meer informatie
Bel voor meer informatie naar 010 - 449 3250 of kijk op de website www.thermenholiday.nl.