Dr. Jan van Beelen met links van hem zijn zoon Nathan van Beelen, magna cum laude afgestudeerd en nu ook dokter in de Chiropractie.
Dr. Jan van Beelen met links van hem zijn zoon Nathan van Beelen, magna cum laude afgestudeerd en nu ook dokter in de Chiropractie. Foto:

Chiropractie Natuurlijk: het adres voor rug-, nek- en hoofdpijnklachten

Chiropractie Natuurlijk bevindt zich sinds 2002 in het Kunstgebouw aan de Broekmolenweg 20 in Rijswijk, net over de Delftse grens.

Wervels die niet in de juiste lijn staan, worden in deze praktijk opgespoord en pijnloos gecorrigeerd met gebruik van een specifieke techniek. Chiropractie is voor alle leeftijden geschikt, van jong tot oud. Uiteraard worden er verschillende technieken gebruikt, voor de baby, bejaarde en zwangere. Als het probleem niet te ver gevorderd is, dan is chiropractie vaak een veel veiliger alternatief voor medicaties en operaties. In Amerika, waar Dr. van Beelen en zijn zoon Nathan gestudeerd hebben, studeer je eerst minimaal 3 jaar pre-medicijnen voordat je kan worden toegelaten tot de 3,5-jarige universitaire studie voor chiropractie. Patiƫnten hebben geen verwijzing van een huisarts nodig. Een consult, normaal 55 euro, wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende verzekering.
Momenteel kan iedereen zich vanaf 17 februari inschrijven voor een gratis anamnese en onderzoek. Wie zich hiervoor aanmeldt, krijgt een duidelijke uitleg en krijgt te horen of chiropractie mogelijk een oplossing voor de klachten kan zijn. Bel voor meer informatie naar 015 - 212 33 22 of kijk op de websites www.chiropractienatuurlijk.nl en www.chiropractiedelft-rijswijk.nl.